PDU ® Super Lig Takımından Trabzonspor'a Kutlama
Trabzonspor0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- PDU ® Super Lig Takımından Trabzonspor'a Kutlama
-
14-10-2019, 05:41:00Kayıtlı ÜyeBurak Yılmaz, Bordo-Mavili kulubun sosyal medya hesabından taraftarlara şampiyonluk mesajı gonderdi. Yıldız oyuncu, mesajında, "Sevgili Trabzonsporlular, kulubumuz bugun 50 yaşında. Trabzonsporumuz 50 yaşında. Cok mutluyum, cok gururluyum, cok heyecanlıyım. 50'nci yılımızda ustume duşen gorevi fazlasıyla yapacağım. Bugunden itibaren tekrar Trabzonsporluyum. Allahıma cok şukur hem ulkeme hem de Trabzonspor formasına geri donuyorum. Cok heyecanlıyım. Sizlerle birlikte yeniden bu forma altında şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bu hedefle, bu duşunce ile, bu arzu ile oraya geliyorum. Sizler de lutfen 50'nci yılımızda hem maddi hem de manevi olarak desteklerinizi bizlerden esirgemeyin. Gerek forma satışlarında gerek kombinelerle lutfen bizlerin yanında olun. Zaten her zaman desteğinizi hissettirdiniz. Bu sene bizim icin onemli bir sene, bizleri bırakmayın. Bizler de sizleri mutlu etmek icin elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yakında goruşmek uzere." ifadelerini kullandı. Burak Yılmaz'ın mesajı 50. Yıl kutlamalarında stadyumdan da taraftarlara dinlettirildi. HaberTS __________________