PDU ® Yanal'dan Mac Sonu Temkinli Mesajlar
Trabzonspor0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- PDU ® Yanal'dan Mac Sonu Temkinli Mesajlar
-
14-10-2019, 05:40:51Kayıtlı ÜyeYanal takımın onemli bir kadroya sahip ve mucadelesini zirvede tutacak olduğunu soyledi. Deportivo Alaves ile oynanılan dostluk macının ardından duzenlenen basın toplantısında Trabzonspor'un kuruluşunun 50. yıl donumunun camiaya hayırlı olması dileklerini ileten Teknik Direktor Ersun Yanal "Gecen sezon yapılan transferlerle bir iskelet kadromuz oluştu. Bu transfer doneminde doğru isimleri kadromuza katmak icin caba sarfediyoruz. Sabırlı ve doğru hareket etmek zorundayız. Trabzonspor değerli, kaliteli bir takım olma yolunda onemli mesafe kat etti. İnsan kalitesi yuksek tecrubeli ile genc yetenekli oyuncuları var. Bunun karışımı ile Trabzonspor, onemli kadroya sahip ve mucadelesini zirvede tutacak bir takım olacaktır. Herkesin dileği şampiyonluk, belki en cok isteyenlerden biri ben olacağım. Bunun icin oldukca fazla mucadele edeceğiz. Burayı bir futbolcu copluğune donuşturmeyeceğiz. Trabzonspor, değerli takım, buraya gelen oyuncular değerli marka değerine katkı yapacak oyuncular olacak. Bunun icin sabırlı olmalıyız." dedi. BURAK DOĞRU BEKLENTİ Burak Yılmaz'ın, Turk futbolunun onemli isimlerinden biri olduğuna işaret eden Yanal, "Son 15 yılın yetiştirdiği en onemli karakterlerden bir tanesi ve Trabzonspor'da onemli başarılara imza atmış oyunculardan biri. Onun burayı, Trabzonspor'un da onu cok arzu etmesi ve birlikte bu istek ve arzunun onemli bir enerji oluşturacağını duşunuyorum. Burak'ın zaten enerjisi, katkısı belli. Artık deneyimli, onun da deneyimlerden yararlanabilecek cok onemli ve yetenekli genc oyuncularımız var. Burak'ın sadece oyuncu olarak katkısı değil, genc oyunculara da cok onemli katkısının olacağını duşunuyorum. Hem karakteri hem takımdaki liderliği ile Burak doğru bir beklenti. Taraftarımızın da bu beklentisini karşılığını vereceğine inanıyorum." diye konuştu. MİLLİ TAKIM KONUSU Milli Takım'da son gunlerde yaşanan gelişmelere de dikkat ceken Yanal, "Turk futbolu kendi gucunu kanıtlayacak donanıma ve guve sahip. Futbolu yoneten ve futbolu şu anda yonetme sorumluluğu alan bir yonetim var. Aldığı kararlara hepimiz saygı duymalıyız. Dolayısıyla bu saygının karşılığında da yeni başlayan tum arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Turk futbolunun başarısı bizim icin cok onemlidir. Milli takımımızın Rusya'da duzenlenecek dunya şampiyonasına katılması icin ne gerekiyorsa desteğimize vermek, bundan sonra alınan kararlara hepimizin saygı duyması gerekir." ifadelerini kullandı. HaberTS __________________