Calımbay'ın Mac Sonu İsyanı
Trabzonspor0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Calımbay'ın Mac Sonu İsyanı
-
14-10-2019, 05:39:04Kayıtlı ÜyeTeknik direktor Rıza Calımbay ise goreve başlamasının uzerinden 2 gun gectiğini hatırlattı. Karşılaşmada 10 kişi kalmalarının hesaplarını bozduğunu dile getiren Calımbay, "Hamle yapma şansımız kalmadı. Kırmızı karttan sonra ikinci yarıya daha dengeli girdik. Bircok pozisyona girdik, bir tanesini atabilseydik daha farklı olurdu. Onumuzde bir kupa macı var" diye konuştu. Calımbay, kupa macında takımı daha iyi tanıma şansına sahip olacağını belirterek, şunları kaydetti: "Bir an once toparlayarak iyi işlere imza atmalıyız. İki gunde de bir şey yapmamız cok zor. Bazı arkadaşlarımız hic hazır değil. Beklediğimizin cok altındalar. Ben bu acığın kapanacağına inanıyorum. Takımda gerginlik var" ifadesini kullandı. HAKEME İSYAN ETTİ Trabzonspor'un ciceği burnunda hocası Rıza Calımbay mac sonrası hakemlere yuklendi. G.Saray derbisi oncesi kırmızı kart goren Yusuf ile sarı goren Mas'ı kaybettiklerini, bunun da ağır bir darbe olduğunu vurgulayan 54 yaşındaki calıştırıcı, "Hayatımda gormediğim şeyler yaşadım. Bir hakem orta sahanın gerisinde olan bir futbolcu icin nasıl ofsayt bayrağı nasıl kaldırır anlamış değilim. Kuralları mı bilmiyor? Her pozisyonda bizim aleyhimize kararlar verdi" dedi. Takım hakkında da konuşan Calımbay, "Bu takımın kalitesi belli ve eksik yonlerimizi gidermek icin biraz zamana ihtiyacımız var. Kesinlikle bu takım başarılı olacak" ifadesini kullandı HaberTS __________________