Konyaspor'da Flaş Gelişme
Trabzonspor0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Konyaspor'da Flaş Gelişme
-
14-10-2019, 05:38:44Kayıtlı ÜyeLigde ve Avrupa'da istenen sonucları alamayan Atiker Konyaspor'da Teknik Direktor Mustafa Reşit Akcay ile yollar ayrıldı. Hafta icinde Salzburg'a kaybeden, ligde de Kayserispor deplasmanından puansız ayrılan Atiker Konyaspor'da teknik direktoru Mustafa Reşit Akcay'la yollar ayrıldı. Bu sezon Konyaspor'da başarılı olmadığını dile getiren Reşit Akcay, "Mevcut olan yapıyla en iyisini yapmaya calışıyoruz. Konyaspor uzerinde bir dikkat eksikliği var. Konyaspor'un uzerine yapılan bazı cabalara anlam veremiyorum. Bunlara sığınmak istemiyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya calışıyoruz. Bu yıl cok başarılı olamadım. Bazen insan geriye cekilmeyi bilmeli. Zaten spor kamuoyu birilerinin şikayetinden bıktı. Doğru yapıyorsan şikayet etmeyeceksin, yapamıyorsan evine gideceksin" dedi. "OYUNCULARIMI KUTLUYORUM" Akcay mac sonu basın toplantısında ise şunları soyledi: “Zor bir deplasman oynadık. Bireysel hatalar oluyor. Bunun onune gecmemiz lazım. Oyuncularımı kutluyorum. Bunlar macın sonucları. Kaybettik, uzgunuz. Onumuzdeki maclara arkadaşlarımız cok daha iyi hazırlanarak kendilerini ifade edecektir. Konyaspor buyuk bir camia. Sorunları cozebilir. Onumuzdeki gunler bunları gostermek icin uygun zaman olacak” diye konuştu. HaberTS __________________