Trabzonspor'da beklenen performansı bir turlu gosteremeyen ve oynadığı kotu futbolla buyuk hayal kırıklığı yaşatmaya devam eden Jose Sosa icin bordo mavililerin eski futbolcusu Erman Ozgur’den carpıcı bir yorum geldi. Ozgur şoyle konuştu; Sosa Beşiktaş’taki gibi bir takımda oynamadığı icin kendini gosteremedi. Trabzonspor onun performansından memnun olmayabilir ama Sosa da Trabzonspor’un bugunku oyun yapısından memnun değildir. Oyunu onde tutan bir takım olsa Trabzonspor Sosa da kalitesini cok rahat gosterebilirdi. Ben kalitesini ispatlamak zorunda olduğunu duşunmuyorum Sosa’nın. Bugun koysanız Galatasaray’da Fenerbahce’de Beşiktaş’ta oynayabilecek bir futbolcu. Hatta Fenerbahce Sosa gibi bir 10 numara bulamadığı icin Giuliano’yu aldı. Trabzonspor’un elindeki cok onemli bir değer. Gittiği zaman Turkiye’de bir takıma gidecek buyuk bir ihtimalle ve cok faydalı işler yapacak. Trabzonspor once nasıl oynayacağını sececek sonra Sosa’dan faydalanıp faydalanmayacağını… Yoksa ne Sosa ile ilgili ne de Trabzonspor ile ilgili birbirlerine uymadılar yakıştırmaları bana gore yanlış. Haberts __________________