Trabzonsporlu Futbolcu Veda Etti
Trabzonspor0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Trabzonsporlu Futbolcu Veda Etti
-
14-10-2019, 05:37:30Kayıtlı ÜyeNormalde Rusya’da oynanacak Dunya Kupasından sonra emekli olmayı planladığı ifade edilen Durica, ancak Slovakya’nın Dunya Kupasına katılamaması nedeniyle kararını one cektiği acıklandı. Durica, ulkesinin basınına yaptığı acıklamada, “ 10 gun birlikte olacağımız ve bu 10 gunun tadını cıkarmak istiyorum. Norvec ile yapacağımız karşılaşmada nasıl hissedeceğimi bilmiyorum. O zaman muhtemelen daha zor olacak. Ancak veda etmek icin hazırım” dedi. Pravda.sk'da yer alan habere gore, 13 yıldır milli takıma hizmet eden Durica, sona geldiğinde değişik duygular hissettiğini ancak bu durumun her spor dalında bulunduğunu ifade etti. Tecrubeli oyuncu milli takım kariyerini futbol yaşantısının coğunu gecirdiği Rusya’da ki Dunya Kupasından sonra bitirmeyi planladığını ifade ederken, ulkesinin bu turnuvaya katılamaması nedeniyle kararını one cektiği ifade edildi. Jan Durica, Norvec ile oynanacak mactan sonra milli takım kariyerini noktalayacak. Slovak oyuncu, “Kararım yuzde yuz. Benim vaktim geldi” dedi. İlk olarak 2004 yılında Japonya ile oynanan milli macın kadrosuna davet edildiğini aktaran Durica, duygusal bir konuşma yaparak, “Dunya Şampiyonalarında, Avrupa Şampiyonalarında oynadım. Guzel anlar yalnızca şampiyonalar değil, aynı zamanda onlara giden yollardı. Cok iyi maclar yaptık” dedi. Milli takıma bırakmasına rağmen, futbola devam edeceğini aktaran Jan Durica, Trabzonspor’da yıl sonuna kadar ise forma giyeceğini aktardı. Trabzonspor ile kalan sozleşmesini tamamlayacak olan oyuncunun bundan sonra ki adresinin Slovakya mı, Trabzonspor mu, yoksa farklı bir takım mı olacağı sorusuna, “Mumkun olduğu kadar uzun sure yurt dışında kalmak istiyorum. Belki kariyerime son vereceğim veya yeni bir şeyler başlatacağım. Bu zor olacak” dedi. Tecrubeli savunmacı ulkesinin Dunajska Streda kulubune de sempati duyduğunu doğruladı. HaberTS __________________