Trabzonspor Başkanı, Adnan Polat’ın Gokhan Unal transferi nedeniyle kendisiyle konuşmadığını soyledi Turkiye futbol dunyasında en yakın dostlukların bile kucuk işler yuzunden bozulabileceği Gokhan Unal transferiyle bir kez daha ortaya cıktı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın bu oyuncu nedeniyle aralarının acık olduğu dile getirildi. Yıllardır ailece goruşen Şener ve Polat’ın şimdi birbirlerine soğudukları ama bunun sorumlusunun da Galatasaray başkanının olduğu belirtildi. Uzun yıllar transfer mevsimlerinde Trabzonspor’a oyun oynayan, yetersiz başkan ve yoneticiler yuzunden Bordo-Mavili camiaya acı cektiren Adnan Polat ve onun gibi isimler, tokadı yediklerinde bu kez en yakın dostlarıyla bile konuşmama eğilimi gostererek gercek yuzlerini de ortaya koyuyorlar. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahce, Trabzonspor’un oyuncularını ayartırken, yoneticilerin feryadına kıs kıs gulerken şimdi aciz duruma duşmenin acısını yaşıyorlar. Gokhan Olayı Dostluğu Bitirdi Sadri Şener ile Adnan Polat arasındaki uzun yıllara dayanan ve aile olarak goruşmelerine vesile olan dostluklarının Gokhan Unal transferi nedeniyle artık buzdolabında olduğu resmen acıklandı. Edinilen bilgilere gore gecen sezon Gokhan’ın işini bitiren ve on sozleşme imzalatan Galatasaray kulubu Başkanı Adnan Polat transfer icin uygun zamanı bekliyordu. Bu oyuncuyu Kayserispor’dan ucuza kapatmak icin taktik geliştirirken, Trabzonspor devreye girdi. Başkan Sadri Şener, Adnan Polat’ı arayarak, “Eğer Gokhan’ı alacaksan, cabuk davran, yoksa devreye ben gireceğim” dedi. Trabzonspor’un, Gokhan’ın işini bitiremeyeceğini duşunen Polat, Şener’i net bir yanıt vermedi. Bunun uzerine harekete gecen Sadri Şener iki gunluk bir pazarlıktan sonra golcu futbolcu Gokhan unal’ı Kayserispor’dan yağdan kıl ceker gibi aldı. İşte ne olduysa bu transferin gercekleşmesinden sonra oldu. Şener Kuskunluğunu Acıkladı Bordo-Mavili kulubun Başkanı Sadre Şener, Adnan Polat’ın, Gokhan Unal transferi nedeniyle kendisine kustuğunu resmen acıkladı. Şener, “Gokhan Unal transferi, aile dostum Adnan Polat ile aramın acılmasına neden oldu. Adnan Polat’a, Gokhan’ı almadan once, ‘Eğer sizin niyetiniz varsa alın, yoksa ben devreye gireceğim’ dedim. Ama ondan bir yanıt alamadım. Sonra işin icine girdik ve Gokhan’ı transfer ettik. Fakat Adnan Polat şimdi benimle konuşmuyor. Elimi sıkarken bile başka tarafa bakıyor” diye sitem etti. Ote yandan Marco Aurelio’yu, Trabzonspor bu oyuncuyla goruşmelerini yaparken devreye girip, on sozleşme imzalatan Genclerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın da, İsaac transferinden sonra Bordo-Mavililere etik dersi vermeye calışması komik bulundu. Trabzonspor karşısında eziklik duyan Cavcav’ın da yediği darbeyle caresizce tepki vermesi doğal karşılandı! __________________