Soz Egemen'de
Trabzonspor0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Soz Egemen'de
-
14-10-2019, 05:34:52Kayıtlı Üye"Uzun bir aradan sonra Trabzonspor eski havasını yakaladı. Taraftarlarımızın ilgisi bizi cok heyecanlandırıyor, bu sezon bambaşka olacak" Trabzonspor’un, Bursaspor’dan transfer ettiği Egemen Korkmaz yeni sezon oncesi duşuncelerini FANATİK’le paylaştı... Bordo-Mavililer’in ozlenen yıllarındaki başarılarına en kısa zamanda ulaşacağını ifade etti. Şimdi soz 26 yaşındaki başarılı savunma oyuncusunda: “Bolu kampında Ersun hoca farklı şeyler denedi. Biz de onun dediklerini yapmaya calıştık. Hocamız sahada bana nerede gorev verirse orada elimden geleni yapacağım. Song ve Giray’la birlikte iyi bir savunma hattı oluşturacağımıza inanıyorum.” ‘Sorumluluklar arttı’ “Seyircimizin yanımızda olması cok onemli. Taraftarlar bizi cok heyecanlandırıyor. Arkadaşlarla sohbet ettiğimizde eski gunleri konuşuyoruz ve bu atmosferin uzun bir aradan sonra yakalandığından bahsediyoruz. Bizler bu durumdan oldukca buyuk bir mutluluk duyuyoruz. Sorumluluklarımız artık bir kat daha arttı. Trabzon halkının bizden beklentileri oldukca yuksek. Bunun bilincindeyiz. İnşallah lige iyi bir başlangıc yaparız ve bunu sezon sonuna kadar surdurebiliriz.” ‘Korktuğum forvet yok’ “Turkiye Ligi’nde korktuğum bir forvet oyuncusu acıkcası yok... Aslında bu konu uzerinde cok duşunmedim ama beğendiğim biri elbette var. O da Fatih Tekke. Rusya’da ulkemizi Zenit formasıyla başarılı bir şekilde temsil ediyor. UEFA Kupası’nı da aldı. Bana gore tam anlamıyla komple bir futbolcu. Hem tekniği yuksek hem de hava toplarına hakim. Bu sebeplerden dolayı favorim Fatih. Song’un kadroda olması bize buyuk guc veriyor. Onunla ilgili diyecek bir şey yok. Cok tecrubeli bir isim ve hepimizin ondan alacağı onemli dersler var. Hem saha icinde hem de saha dışından surekli bizlere yardım ediyor. Onunla beraber oynamak buyuk şans.” ‘Elimizden geleni yaptık’ “Kamp hakkında genel bir değerlendirme yapamıyorum. Cunku antrenmanlarımızda genel olarak fizik kondisyon ağırlıklı bir calışma yaptık. Zaman zaman da taktiksel calışmalara yoğunlaştık. Trabzon’da bir takım testler yapmıştık ve herkesin kendine gore bir antrenman temposu vardı. Bunu da cok iyi uyguladığımızı duşunuyorum. Ben de dahil olmak uzere butun arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini yapmaya calıştık. Zaten hocamız Ersun Yanal da yaptığı toplantılarda oyuncuların performansından cok memnun olduğunu surekli dile getirdi. Hazırlık macları bizim ne durumda olduğumuzu gormek icin cok onemli. ” __________________