Cale'nin takımda beğendiği isim
Trabzonspor0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Cale'nin takımda beğendiği isim
-
14-10-2019, 05:34:47Kayıtlı ÜyeTrabzonspor'da Egemen, Tayfun ve Hırvat Transfer Cale, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bolu'nun Gerede ilcesinde Dorukkaya Otelde hazırlık calışmalarını surduren Trabzonspor'da Egemen, Tayfun ve Hırvat Transfer Cale, gol kenarında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gerede kampının cok verimli gectiğini ifade eden Egemen, ''Burada cok guzel bir calışma ortamı var. Her şey iyi uyum icerisinde devam ediyor. Herkes uzerine duşeni en iyi şekilde yerine getiriyor'' dedi. Gazetecilerin, ''Ersun hoca seni sol tarafta oynatıyor. Orada oynamak senin icin zormu?'' sorusunu Egemen, ''Profesyonel futbolcularız. Gorev nerede verilirse orada yerine getiririz. Ama tabi ki yerim orası değil. Ama orada gorev verilirse orada uzerime duşeni yapmaya calışırım. Burada daimi olan Trabzonspor'dur. Bizler gelip geciciyiz. Bizler gorev nerede olursa olsun, uzerimize ne gorev duşuyorsa yapacağız. O acıdan her hangi bir sıkıntı olacağını duşunmuyorum'' şeklinde yanıtladı. Şu anki atmosferin uzun zamandır yakalanmadığını kaydeden Egemen, ''Bizler bundan cok buyuk mutluluk duyuyoruz. Tabi sorumluluklar bir kat daha artıyor. Cunku insanların beklentileri daha buyuk. İyi bir başlangıcla devamı da gelir diyorum'' diye konuştu. Egemen, Turkiye'de en cok Fatih Tekke'yi beğendiğini ifade ederek, ''Tam anlamıyla bir futbolcu. Her yonuyle bir futbolcu. Yer ve hava toplarına hakim. Bu acıdan Fatih Tekke'yi beğeniyorum'' dedi. Yeni bir takımın oluştuğuna değinen Tayfun ise şunları soyledi: ''Takımdan gecen yıldan kalan 7-8 kişiyiz. Cok yeni bir takımız. Cok iyi bir kamp donemi geciriyoruz. Saha icinde bir birimizi tanımaya calışıyoruz. Yeni olduğumuz icin bir birimize yardım etmemiz gerekiyor. Cok fedakarlık yapmamız gerekiyor. Taraftarın ve camianın beklentisi cok fazla. İyi bir heyecan var. Defans konusunda cok transfer yapıldı. Benim icin sorun yok. Sahada isimler oynamıyor. Kimin ne kadar ne verdiği onemli. Bence o an kim kendini iyi hissediyorsa, en iyisini kim veriyorsa sahada o oynayacaktır. O yuzden hic bir şekilde korkum yok.'' Tayfun, ''Trabzonspor formasını giymek bir şereftir. Trabzonspor lige iyi başlar ve iyi bir hava yakalarsa onunde kimse duramaz. Ruzgarı arkamıza aldık mı gerisi gelir'' dedi. En beğendiğim oyuncu Yattara Trabzonspor'un Hırvat Transferi Cale, yaklaşık 20 gundur Trabzonspor'da olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ''Gorduğum kadarıyla son derece buyuk bir camia. Cok taraftarı var. Cok uzun zamandan beri suren bir geleneğe sahipler. Daha once bu kadar ağır bir calışma temposu icerisinde bulmadım kendimi. Daha onceki oynadığım hic bir kulupte bu yoğunlukta idmanlar yapmamıştım. Hem ailemi, hem kız arkadaşımı, hemde orada yaşadığım şehri cok ozluyorum. Futbolcuysanız bunları kabul etmek zorundasınız. Şuanda defansif ağırlıklı oynuyorum. Uc yıldır defansif ağırlıklı oynuyorum. Hoca ilerde oynamama ihtiyac duyarsa ileride de oynarım. Takımda en cok beğendiğim oyuncu Yattara. Topla cok iyi, cok iyi bir tekniği var. Bircok ozelliğe sahip.'' __________________