Karaman ve Kaptan Sosa Soruları Yanıtladı
Trabzonspor0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Karaman ve Kaptan Sosa Soruları Yanıtladı
-
14-10-2019, 05:32:28Kayıtlı ÜyeTrabzonspor Teknik Direktoru Unal Karaman ve Kaptan Jose Sosa, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda oynayacakları AEK macı oncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yarın keyifli bir musabaka oynanacağını belirten Teknik Direktor Unal Karaman, “Oynanmamış her musabaka kendi icerisinde bircok zorluğu taşıyor Bu musabaka da her ki takım acısından oldukca zor olacak. Biz bu bilinc icerisinde hazırlığımızı yaptık. Rakibimize saygı duyuyoruz. Futbolun doğrularını yapmaya calışan, oyunun her anında kendi planı ve kendi doğrularından vazgecmemeye calışan bir rakibimiz var. Biz de benzer ozelliklerdeyiz, dolayısıyla yarın izleyenlerin futbol adına cok guzel bir musabaka izleyeceğini duşunuyorum. Hazırlığımızın karşılığını almayı bekliyorum” dedi. Bir basın mensubunun “Musabakanın favorisi var mı?” şeklindeki sorusuna ise Unal Karaman, “Rakibimizin teknik direktorunun yapmış olduğu yoruma saygı duyuyorum, bu onun goruşudur. Ben oynanmamış hicbir musabakada favori gormem. Sahaya cıkar ve kendi doğrularınızı yapmaya calışırsınız. Yapmadığınız anda cezayı keserler, yaptığınız zaman gulerek ayrılırsınız. Gecmiş donemde hem futbolcu olarak hem de teknik adam olarak bunları tecrube ettik. Bizler kendi gucumuz doğrultusunda futbolun doğrularımızı yapmaya calışacağız. Bunun karşılığında da inşallah istediğimiz skoru alırız” diyerek yanıt verdi. Kaptan Jose Sosa ise, “Hocamızın da dediği gibi gercekten saygı duyduğumuz ve iyi futbol oynayamaya calışan bir takımla oynayacağız. Biz iyi hazırlandık, cok sıkı bir calışma yaptık. Umarım yarın da bunun karşılığını Trabzonspor’u hak ettiği yere getirecek şekilde alırız. “ dedi. HaberTS __________________