Transferin hızlı takımı Trabzonspor, yabancı kaleci arayışını sonlandırmak uzere!.. Bordo mavili yonetimin, Senegal Milli Takımı'nın kalecisi Tony Sylva ile prensipte anlaştığı oğrenildi. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'nın yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor... 33 yaşındaki tecrubeli kaleci 2004 yılından bu yana Lille'de forma giyiyor. Sylva, 1995'ten 2004'e kadar da Monaco kadrosunda yer aldı. CALE İMZALADI!.. Trabzonspor, daha once anlaşmaya vardığı Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından Hrvoje Cale ile 4 yıllık sozleşme imzaladı. Dun gece Trabzon'a gelen Hrvoje Cale, bugun Şamil Ekinci Muzesi ve Huseyin Avni Aker Stadı'nı gezdikten sonra, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 4 yıllık sozleşmeye imza attı. İmza toreninde konuşan kulup başkan yardımcısı Muammer Saka, Dinamo Zagreb takımından aldıkları 23 yaşındaki futbolcunun Hırvatistan'da gostermiş olduğu başarıyı Trabzonspor'da da gostereceğine inandıklarını belirterek, ''Ersun hoca ve izleme komitesindeki uyeler Cale'yi izleyerek beğendi. Kendisini ispatlamış bir oyuncu. Başarılarını daha da ustune cıkarak burada surdurecektir. Transferin hayırlı olmasını diliyoruz'' diye konuştu. Hırvat oyuncu Cale ise Trabzon'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, ''Trabzonspor'un gerek Turkiye'de gerek Avrupa'da bilinen bir kulup olduğunu biliyorum. Onumuzdeki sene iyi calışıp Trabzonspor'u Avrupa Kupalarına taşımak istiyoruz'' diye konuştu. Kanat oyuncusu olduğunu, ama hucumu da becerebilen bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Cale, şunları soyledi: ''Kendim hakkında cok konuşmayı sevmiyorum. Sahadaki performansımı bekleyin. Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini duyduğum zaman Vugrinec'i aradım. Kendisi hic duşunmeden imza atmamı soyledi. Vugrinec, bana Trabzonspor'un 4 buyuk kulupten biri olduğunu belirterek, tereddutsuz imza atmam konusunda bana guvence verdi.'' Cale'nin Trabzonspor'da, Dinamo Zagreb'te olduğu gibi 3 numaralı formayı giyeceği bildirildi. 10. OYUNCU OLDU Hırvat Cale, bu sezon bordo-mavili kulup ile basın huzurunda sozleşme imzalayan 10. oyuncu oldu. Bordo-mavililer, Genclerbirliği OFTAŞ Spor'dan Giray Kacar, Almanya'nın Unterhaching takımından Ceyhun Gulselam, Belcika'nın Germinal Beerschot takımından Gustavo Colman, Vestel Manisaspor'dan Selcuk İnan, Bursaspor'dan Egemen Korkmaz, Canakkale Dardanelspor'dan İsmail Ozeren, Buğra Erdoğan, Altınordu'dan Yakup Bugun, Kayserispor'dan Gokhan Unal ve Hırvat oyuncu Cale ile birlike toplam 10 oyuncuyla anlaşma sağladı. MARATON.COM.TR OZEL
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- TS Shovkovsky’nin peşinde