Trabzonspor takım kaptanı Huseyin Cimşir, Trabzonspor'la ilgili cok buyuk hayal ve isteklerinin olduğunu belirterek, "İnşallah bu yıl burada kalarak istenen hedefleri gercekleştiririz." dedi. Forum Alışveriş Merkezi'nin "Halk Acılış" torenine katılan ve acılış kurdelesine kesen Trabzonsporlu futbolcular Huseyin Cimşir, Gokhan Unal, Egemen Korkmaz, Giray Kacar, Tayfun Cora ve Yakup Bugun alışveriş merkezini gezdi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan bordo-mavili takımın kaptanı Huseyin Cimşir, takımın ve kendisinin durumuna ilişkin acıklamalarda bulundu. -TRANSFER TEKLİFLERİ- Tecrubeli futbolcu, takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya verdiği cevapta, Trabzonspor'un sozleşmeli futbolcusu olduğunu, ancak teklif gelirse kendisi ve kulubun menfaatleri doğrultusunda bunu değerlendirebileceklerini soyledi. Kendisine gelen bazı tekliflerin olduğunu kaydeden Huseyin, "Şu an Trabzonspor ile sozleşmem devam ediyor. Ben de buradaymış gibi kendimi hazırlıyorum, ama zaman ne gosterir bilemem. Bana gelen teklifler var. Ama kuluple goruşmeleri gerekiyor. O konuda da neler oluyor bilmiyorum. Evlendikten sonra tatile cıktım ve bu konularla da hic ilgilenmedim. Oyle bir teklif gelirse iki tarafın menfaatleri doğrultusunda oturur konuşur bir karar veririz. Şuan icin buradayım, ama yarın ne olur onu bilemem." ifadelerini kullandı. Kendisinin Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu hatırlatan Huseyin, "Burada kalsak da gitsek de Trabzonspor'luluğumuzdan bir şey değişmez. Futbolda ovgu de ver tepkide. 12 yıl buradayım ve bunlara alıştım. Ovulduğumuz de oldu, tepki aldığımız da. Futbol gorsel bir şolen olduğu icin kimilerinin hoşuna gidiyor, kimilerinin gitmiyor. Bu doğal bir surec. Dunyanın en iyi futbolcusu bile eleştiri alıyor. Bunlara takılıp kalmamamız lazım. Ben doğru durust. adam gibi işimi yapmaya calışıyorum. Bunda da başarılı olduğuma inanıyorum." diye konuştu. Amacının Trabzonspor'da şampiyonluklar yaşamak olduğunun altını cizen başarılı futbolcu, sozlerini şoyle surdurdu: "Amacı ve isteğim Trabzonspor'un şampiyonluklar yaşaması. Huseyinli ya da Huseyinsiz hic onemli değil. Ben de o kadroda olursam bana ayrı bir mutluluk verir, ama ben yoksam da yine cok mutlu olurum. Benim Trabzonspor'la ilgili cok buyuk hayaller ve isteklerim var. İnşallah bu yıl burada kalarak istenen hedefleri gercekleştiririz." -"BU TAKIMA TOLERANS GOSTERİLMELİ"- Yapılan transferlere de atıfta bulunan ve 'Gercekten cok kaliteli ve yeni bir kadro oluşturuldu' diyen tecrubeli futbolcu, "Yenilenen bir kadro var. Yapılan transferler şehre bir hava katmış gorunuyor. Sezon başına kadar onumuzde uzun bir sure var. O sureci iyi değerlendirmemiz, uyum sorunun aşıp takım olmamız gerekiyor. Gelen futbolcular cok kaliteli, inşallah bu kalite sahaya yansıtır ve ozlenen, keyif veren ve hedefe koşan bir Trabzonspor'u herkese izlettiririz." ifadelerini kullandı. Bordo-mavili taraftarlardan da bu kadroya tolerans gostermelerini isteyen Huseyin, "Cunku yeni oluşmuş bir kadro. Cok buyuk beklentilere girerek, ilk haftalarda olabilecek en ufak olumsuzluklarda yıkıma uğramamamız gerekiyor. Bu yıl bana gore, Trabzonspor takımının hedefe oynaması lazım. Ancak daha da onemlisi, bu kadroyla 2 yıl sonrasının iskelet kadrosunun oluşturulması gerekiyor." dedi. CHA. __________________