'Rostock'un elması' Trabzon'da!
Trabzonspor0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- 'Rostock'un elması' Trabzon'da!
-
14-10-2019, 05:30:18Kayıtlı ÜyeTrabzonspor, "Rostock'un elması" ve "Rostock'un altın cocuğu" lakaplı 22 yaşındaki Zafer Yelen'in transferini buyuk olcude bitirdi. Futbolcuya on protokol imzalatan yonetim, kulubu Hansa Rostock'u da buyuk olcude ikna etti. Gelecek sezon icin kadrosunu guclendirmek amacıyla yoğun şekilde calışan Trabzonspor, Hansa Rostock'tan 22 yaşındaki gurbeti futbolcusu Zafer Yelen'in transferinde de mutlu sona yaklaştı. Futbolcuya Almanya'da on sozleşme imzalatan yonetim, kulubu Hansa Rostock ile arada kalan kucuk puruzleri gidermeye calışıyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Zafer Yelen'i kadrolarına katmaya cok yakın olduklarını ifade ederek, "Bol alternatifli bir kadro kurduk. Hocamızın bu takıma başarılı sonuclar aldıracağına inanıyoruz" dedi. Gectiğimiz sezon Bundesliga'da kume duşen Hansa Rostock'ta 10 numaralı formayı giyen Zafer Yelen, frikik ustası olarak da tanınıyor. Bu arada Trabzonspor'un Hertla Berlin'li Bilal Cubukcu'nun transferinden vazgectiği oğrenildi. YANAL YUNANLI STOPERDE ISRARCI Trabzonspor'da Teknik Direktor Ersun Yanal'ın 32 yaşındaki stoper Paraskevas Antzas'ın alınması konusunda ısrar etmesi yonetimi harekete gecirdi. Daha once futbolcuyla yapılan goruşmelerde, 'Bonservisini al, oyle gel' diyen yonetimin, Olympiacos'a duşuk bir bonservis bedelini vermeyi kabul ettiği oğrenildi. Kulubunden bonservisini almak icin uğraşan Antzas'ın da Olympiacos'a, "Ya beni bırakın, ya futbolu bırakırım" diye rest cektiği iddia edildi. 22 kez Yunan Milli takım formasını giyen Antzas, EURO 2008'e grup macları sonucunda veda eden Yunanistan Milli takımıyla da uc maca cıktı. PİLOT TAKIM BELİRSİZLİĞİ SURUYOR Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener'in onerisi ile gundeme gelen pilot takım projesi icin TFF 2. Ligi'nde mucadele eden Akcaabat Sebatspor ve 1461 Trabzon Değirmenderespor takımları ile goruşmeler suruyor. Oncelikli olarak Akcaabat Sebatspor kulubu ile yapılan goruşmeler sonucunda, kırmızı - beyazlı takımın yuksek miktarda borcunun cıkması, bordo - mavili yoneticilerin geri adım atmasına neden oldu. Pilot takıma her turlu maddi desteği vermeye hazırlanan yonetimin, iki kulup arasındaki kararını kısa surede acıklaması bekleniyor. Kaynak : DHA __________________