Şener taraftarın kombine biletlere ilgisinin Trabzonspor’un ulke genelinde prestijini artırdığını soyledi. Sadri Şener mutlu oldu Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in yuzu gulmeye başladı.Başkan Sadri Şener kızının mezuniyet toreni icin bulunduğu Amerika'da kombine belitlere olan ilgiyi oğrendikten sonra iki mutluluğu bir arada yaşadı. Yonetimin gorevini yaptı şimdi sıra taraftarın sloganıyla kombine biletlere satışa cıkaran yonetim 5 gunde 5 bin 250 ye yakın kombine bilet sattı. Hedefi 15 bin kombine olarak belirleyen başkan Şener Turkiye'den gelen kombine kuyruğu var haberleriyle mutlu oldu ONLARIN HAYALLERİ YETİŞMEZ Başkan Sadri Şener 'in Trabzon'da Genel Mudurum beni “Başkanım kombine bilet kuyruğu var” mujdesiyle uyandırmalı şeklinde verdiği mesajın ardından taraftarlarda kombine bilet icin uzun kuyruklar oluşturuyor Trabzonspor'un Turk futbol tarihinde ilklere imza atmayı surdurduğunu belirten Başkan Şener” Turkiye'de deplasmanda 50 bin taraftar toplayan tek takım Trabzon'dur.Hakkı yendiğinde 50 bin kişiyle sokaklara dokulen yuruyen tak takımda Trabzonspor'dur. Bugune kadar İstanbul dışına şampiyonluğu taşıyan tek takımda Trabzon'dur. 23 bin kişilik stadının tamamına yakınını kombine bilet olarak satan tek takımda Trabzon olmalı. Bu taraftar bunu da başaracaktır. Trabzonspor bunun icin buyuktur işte.Trabzonspor'un yaptıklarına başkalarının hayalleri bile erişemez”dedi PRESTİJİMİZ ARTIYOR Başkan Sadri Şener kombine biletlere olan ilginin ulke genelinde Trabzonspor'un prestijine onemli katkılar yaptığına değinerek” Taraftar takımın sahiplenirse kulup buyur. Trabzonspor taraftarı bugune kadar bunu bin kez gostermiştir.Bugun bir kez daha gosteriyor. Trabzon'dan bana gelen haberde kombine icin ayrılan yerlerin buyuk bolumu satılmış. Tum kombineler satıldığında Trabzon buyukluğunu bir kez daha gostermiş olacak.Turkiye'de 200 bin kişilik kentin 23 bin kapasiteli stadının 15 binin kombine bilet olarak satılması dunya rekorudur.Bunu da ancak Trabzonlular başarabilir. Yonetim gorevini yaptı.Taraftarda gorevini yapıyor.Maclar başlayınca sıra futbolcu ve teknik heyete geliyor Bu taraftar her şeyi hak ediyor.calışma şevkimiz daha da arttı.”dedi Spor61 __________________