Gercek Ts'Li GOKDENİZ'in Son acıkLaması
Trabzonspor0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Gercek Ts'Li GOKDENİZ'in Son acıkLaması
-
14-10-2019, 05:29:30Kayıtlı ÜyeTrabzonspor'da transferin gozde isimlerinden Gokdeniz Karadeniz, "Cuvalla para verseler bile hicbir yere gidemem" dedi. Gokdeniz, transfer tekliflerine sozleşmesinin sona erdiği gune kadar kapalı olduğunu belirterek, “Sozleşmem 2009 yılına kadar devam ediyor. Yani tercih hakkım zaten yok. Transfer ile ilgili kararlar benim değil, kulubumum inisiyatifindedir. Bu tablo icerisinde benim transferime cuvalla para onerilse bile satılma şansım zaten yok. Cunku ortada bir başarısızlık var. Satılan Fatih, Ersen ve Stepanov gibi oyuncular var ve yerleri doldurulmuş değil. Bu yuzden benim satışımı kimse goze alamaz” dedi. Gokdeniz, kendisine transfer teklifinde bulunan kuluplere de teşekkur ederek şoyle konuştu: “Trabzonspor Kulubu’nu şu an yuzustu bırakmam mumkun değildir. Ben Trabzon’lu, Trabzonsporluyum. Bunun cok iyi bilinmesi gerekiyor. Devre arasında transferler yapılacak; yani gucleneceğiz. İkinci yarıda daha kuvvetli olacağız ve sahneye ozlenen Trabzonspor cıkacak.” heLaL GOKDENİZ'ime __________________