Trabzonspor'da durmak yok... Fortis Turkiye Kupası (B) Grubu'nda dun MKE Kırıkkalespor'u sahasında 5-0 yenen Trabzonspor, izin yapmadan Adana Demirspor ile yapacağı kupa macının hazırlıklarına başladı. Teknik direktor Ersun Yanal yonetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda bordo-mavili takım, iki grup halinde calıştı. MKE Kırıkkalespor macında 90 dakika forma giyen oyuncular, idmanda kısa suren bir koşu yaptı. Ulkesinde bulunan Jabi ile sakatlığı suren Tolga Seyhan antrenmana katılmadı. YATTARA, İDMANDA Trabzonspor'da alacaklarını gerekce gosterip FIFA'ya başvurarak takımdan ayrıldığı iddia edilen, ancak onceki gun Trabzon'a donen İbrahima Yattara antrenmanda yer aldı. Moralinin bozuk olduğu gozlenen Gineli oyuncuya takım arkadaşları moral vermeye calıştı. OMER RIZA KONUSU Profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, dun izinsiz olarak kentten ayrılan Omer Rıza'nın yanlış yaptığını belirterek, ''Omer Rıza'ya bizim hicbir borcumuz yok. Serbest kalması mumkun değil. Kendi kafasına gore hareket etme hakkı yok'' dedi. Omer Rıza'nın izinsiz olarak ayrıldığı icin yonetim kurulu tarafından cezalandırılacağı kaydedildi. TRABZONSPOR GURBETE CIKIYOR Trabzonspor, 9 Ocak Carşamba gunu Adana Demirspor ile yapacağı mac icin 8 Ocak Salı gunu Adana'ya gidecek. Ozel ucak ile Adana'ya gidecek olan bordo-mavililer, 10 Ocak Perşembe gunu de yine ozel ucakla Sivas'a gececek. Karadeniz ekibi, 13 Ocak Pazar gunu yapacağı Sivasspor macının ardından kente donecek. BARIŞ'IN PERFORMANSI Trabzonspor'un altyapısından (A) takıma alınan Barış Memiş, attığı gol ve gosterdiği performans ile beğeni kazandı. Barış, (A) takım ile ilk macına cıktığını belirterek, ''Benim icin cok guzel bir duygu. Hocama, bana guvendiği icin cok teşekkur ederim. Once takımın galip gelmesini sonra gol atmayı cok istedim. Bu heyecanı yaşamak guzel. Ağabeylerim de bana yardımcı oldular. Heyecanımı yendim'' dedi.