''Yeni yıla gollerle başladığım icin mutluyum''
Trabzonspor0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- ''Yeni yıla gollerle başladığım icin mutluyum''
-
14-10-2019, 05:28:56Kayıtlı ÜyeFortis Turkiye Kupası'nda Kırıkkalespor karşısında 2 gol atan Umut Bulut, yeni yıla gollerle başladığı icin mutlu olduğunu soylerken, her maca olduğu gibi Kırıkkalespor musabakasına da dunyanın en iyi takımına karşı oynayacakmış gibi kendini motive ettiğini belirtti. Golcu oyuncu kulubun internet sitesinde yaptığı acıklamada, her maca olduğu gibi Kırıkkalespor musabakasına da dunyanın en iyi takımına karşı oynayacakmış gibi kendini motive ettiğini belirtti. Uzun suren sessizliğini Kırıkkalespor macında bozduğu icin cok mutlu olduğunu ifade eden Umut, ''Rakibin kim olduğu benim ve takım arkadaşlarım icin onemli değil. Musabakaya buyuk bir ciddiyet icerisinde cıktık. Elimizden geleni yaptık. Sonuc olarak farklı bir galibiyet aldık. Ben de 2008 yılına 2 gol atarak başladığım icin ayrıca mutluyum'' dedi. Umut, galibiyetin kendileri icin moral olduğunu vurgulayarak, ''Bu macla her şey bitmiyor. Onumuzde uzun bir maraton var. Her macı bir final havasında oynamamız gerekiyor. İnşallah ben de atacağım gollerle takımıma katkı sağlarım'' diye konuştu. Adana Demirspor macına da aynı ciddiyetle cıkacaklarını anlatan Umut, ''Bu musabakayı kazanarak hedefimize emin adımlarla ilerleyip kupayı kazanmak istiyoruz. Kupayı almak istiyoruz. Bunu başarmak demek Avrupa'ya en kısa yoldan gitmek demektir. Ayrıca galip gelirsek taraftarlarımıza guzel bir hediye vermiş oluruz'' yorumunu yaptı. Ligde Sivasspor'la zorlu bir musabakaya cıkacaklarını soyleyen Umut Bulut, şunları kaydetti: ''İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Rakibimizin artı ve eksilerini iyi biliyoruz. İnşallah Sivasspor'a kendi sahasında ilk mağlubiyeti biz tattıracağız. Şehirde hava cok soğuk, ama bu sadece bizim icin değil rakibimiz icin de dezavantaj. Sonucta kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Gercek gucumuzu sahaya yansıttığımız surece yenemeyeceğimiz hicbir takım yok.'' __________________