Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde basın toplantısı duzenleyen Algan, 15-16 Aralık 2007 tarihlerinde yapılması gereken Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nun Yonetim Kurulu tarafından ileri bir tarihe ertelenmesiyle ilgili yaşanan sureci değerlendirdi. Trabzonspor Yonetim Kurulu'nun, tuzukle ilgili yapılmış yanlış bir yoruma karşı hassas bir tepki verdiğini ve kulubun zarar gormemesi icin mahkemeye başvurduğunu ve bu surecte kongreyi de ileri bir tarihe ertelediğini kaydeden Algan, yapılan uygulamanın yanlış olduğunu savundu. Trabzonspor Genel Kurulu'nun ertelenmesinin bircok yorum ve spekulasyonu da beraberinde getirdiğine dikkat ceken Algan, butun bu yanlış anlama ve yorumların onune gecilmesi ve kulubun zarar gormemesi icin genel kurulun en kısa zamanda yapılması gerektiğini ifade etti. Genel kurulun 1-2 Şubat tarihlerinde yapılması gerektiği şeklindeki goruşlerini Trabzonspor Kulubu'ne bildirdiklerini kaydeden Nizamettin Algan, bu konudaki son sozu icra yetkisini elinde bulunduran Trabzonspor Yonetim Kurulu'nun soyleyeceğini sozlerine ekledi. Ote yandan, Trabzonspor Yonetim Kurulu'nun bu akşam yapacağı toplantıda genel kurulun gundeme gelmesi ve kongre tarihiyle ilgili bir karar cıkması bekleniyor. __________________