En buyuk hayalinin Trabzonspor'da şampiyonluk gormek olduğunu soyleyen Gokdeniz, "Ancak ondan sonra Avrupa macerasına atılabilirim" dedi O, genc yaşına rağmen son yıllarda ismi Trabzonspor ile ozdeşleşen oyunculardan biri oldu... Her transfer doneminde adı diğer buyuklerle veya Avrupa takımlarıyla anıldı ama tercihini hep Bordo - Mavi renklerden yana kullandı... Karadeniz ekibini calıştıran tum hocaların vazgecemediği silahların başında geldi... Evet bu futbolcu, Gokdeniz Karadeniz... 10 gun sonra dunyaya gelecek bebeğinin heyecanını yaşayan, eşi Serra hanımı ve gonlunu Trabzon’da bırakarak Gerede’ye koşan yıldız futbolcu, Nazlı bebeğin hayatlarına ayrı bir renk katacağına inanıyor. Duzenli aile hayatının performansına da olumlu yansıdığı soyleyen Gokdeniz, yeni sezon oncesindeki duygu ve duşuncelerini FANATİK ile paylaştı. İşte keyifle okuyacağınız bir Gokdeniz Karadeniz roportajı... “Gecen sezon şampiyonluğu kelimenin tam anlamıyla kıl payı kacırdık. Doğruyu soylemek gerekirse kaybettiğimiz puanların hepsi hesapta olmayan ve daha once ongorulmeyen puanlardı. Ozellikle de Fenerbahce maclarında 6 puan yitirmemiz bize ağır darbe indirdi. Ancak gecmişi unutmamız gerekiyor ozellikle de yeni sezon oncesinde. Sonuc itibarıyla gozle gorulen bir gercek var; Trabzonspor’un cıtası her gecen donem yukseliyor. Bu da doğal olarak beklentileri artırıyor. Trabzonspor taraftarına artık ikincilik yetmiyor. Avrupa’da UEFA’ya katılmak kimseyi tatmin etmiyor. Takım olarak bizim sorumluluğumuz da buyuyor ama hepimiz bunu kaldırabilecek kapasitede oyuncularız. Genc arkadaşlarımız dahi uzun Super Lig maratonunda buyuk deneyim kazandı ve kendini ispatladı. Hepsinden de onemlisi ozguvenleri yukseldi...” Trabzon’dan başkası yalan “Yeni sezon yeni umutlar demek... Bizim icin ise şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde derece demek. Bu hedefe ulaşmak zorundayız. Herkes buna odaklanmış durumda. Benim hayallerim arasında da Trabzonspor’un şampiyonluğunu gormek onemli bir yer teşkil ediyor. Şu ana kadar Avrupa’dan teklifler aldım ama burada şampiyonluk yaşamadan gitmek istemiyorum. Hem iyi bir Trabzonsporlu hem de iyi bir Trabzonluyum. Aksi halde buruk ayrılmış olurum ve bunu da hic istemiyorum. Adım surekli Turkiye icinde bazı kuluplerle de anıldı ama ısrarla şunun altını cizdim; Turkiye’de Trabzonspor’un dışında başka hicbir takımda forma giymeyeceğim. Cunku kulubum beni her anlamda tatmin ediyor. Ancak Avrupa icin transferim konuşulabilir. Onun şartını da az once soyledim...” “Minsk daha iyi takım” “Şampiyonlar Ligi’ne katılmak icin on elemeyi gecmeye mecburuz. Bu onemli bir engel ama Trabzonspor olarak bunların ustesinden gelebiliriz. Muhtemel rakiplerimiz onceki gun karşılaştı ve Dinamo Minsk evinde oynadığı ilk macı 3-1 kazandı. Zaten aramızda yaptığımız konuşmalarda Dinamo Minsk’in bize daha yakın olduğu yonunde bir karara varmıştık. Gecen yıl Kiev karşılaşmalarında yaptığımız acemice hatalar asla tekrarlanmayacak. O musabakalar hepimize iyi bir ders oldu...” “Rekabet başarıyı getirir” “Aramıza yeni katılacak arkadaşlar hic zorluk yaşamaz. Cunku Trabzonspor’un son yıllardaki transferlerine bakacak olursanız hicbir uyum sorunuyla karşılaşmazsınız. Cunku genc ağırlıklı ve kişi olarak kaliteli insanlardan kurulu bir takımız. Ekibin eksiklerini yonetimimiz ve teknik heyetimiz tespit etmiş ve elinden geleni yapıyorlar. Biz bu konuda fikir beyat edemeyiz. Fakat şu bir gercek ki, ekip icindeki rekabet oldukca onemlidir. Bu sayede tum futbolcular kulubede değil de saha icinde olmak icin elinden gelenin en iyisini yapar. Sonucta da Trabzonspor kazanır...” ‘Terim’i kimse tartışamaz’ Milli Takımın kalan periyottaki en zorlu sınavının Danimarka ile olacağını soyleyen Gokdeniz, “Kan değişikliği ekibin havasını yukseltir” dedi A Milli Takım’ın değişmezlerinden biri olan Gokdeniz, teknik direktor değişikliği ve grupta yaşanacak gelişmeler hakkında da onemli yorumlarda bulundu. Fatih Terim’in kariyerini ve karizmasını kimsenin tartışamayacağını kaydeden Bordo - Mavili futbolcu, Almanya 2006 yolunda kalan macların final değeri taşıdığını vurguladı. En kritik sınavı Danimarka’ya karşı vereceklerini de anlatan başarılı yıldız şoyle devam etti: “Bu mucadeleden cıkacak sonuc belki de ekibimizin kaderini belirleyecek. Ancak bizim artık kaybetme gibi bir luksumuz yok. Cunku evimizde yitirdiğimiz puanlar can sıkıcıydı. Ayrıca ne olursa olsun mutlaka Almanya’ya gitmeliyiz. Cunku orada kendi vatanımızdaymış gibi mucadele edeceğiz. Boyle turnuvalarda seyirci desteği cok onemli. Ve ev sahibi havasında olur Turkiye. Bu fırsat kacmaz. Eğer bir aksilik olmaz da 2006’ya gidersek Dunya Ucunculuğu’nden daha iyi bir netice elde edebileceğimiz goruşundeyim.” __________________