Trabzonspor, uzun zamandır peşinde olduğu Spartak Moskova'nın stoperi Serdar Taşcı ve Tottenham'ın orta sahası Sissoko'da mutlu sona yakın. Burak Yılmaz transferi sonrası butun enerjisini bu iki ismi bitirmeye veren bordo-mavililer, Rus ve İngiliz ekibinin inadını kırmak uzere. 30 yaşındaki stoper Serdar iki gun once kulubune, "Beni bırakın. Kendimi buraya ait hissetmiyorum" diyerek rest cekmişti. 2017-2018 sezonunun sonuna kadar sozleşmesi bulunan Serdar'ın bu cıkışı sonrası Spartak Moskova yonetimi geri adım attı ve transfere daha ılımlı bakmaya başladı. Bunun icin futbolcunun menajerini ve Trabzonsporlu yoneticileri Moskova'ya davet etti. Bu işin yakın bir zamanda olumlu sonuclanması bekleniyor. Serdar ile Trabzon yıllığı 1.8 milyon euro'ya daha once el sıkışmıştı. Hedefteki diğer isim Sissoko ile ilgili de İngiliz Mirror gazetesi onemli detaylar yazdı. TOTTENHAM YUMUŞADI Mirror, Tottenham'ın gondermek istediği 27 yaşındaki Fransız orta saha icin Trabzonsporlu yonetici Gencağa Meric ile İngiltere'de masaya oturduğunu duyurdu. İlk başta kiralama onerisine bakan İngiliz ekibinin artık bu seceneği dışlamadığı ve pazarlıkların sonuclanmaya yakın olduğu one suruldu. Bordo-mavili yonetim bu iki transferi tamamlayarak takımın eksiklerini gidermek istiyor. HaberTS __________________