Trabzonspor Teknik Direktoru Ersun Yanal, “Traore’ye cok gecmiş olsun. İstemeseniz de bu tur elim kazalar saha icinde başımıza geliyor. Acil şifalar diliyorum. En kısa surede tekrar futbola donmesini temenni ediyorum. Konyaspor takımı cok hazır bir takım. Son iki kupanın sahibi. Uzun yıllar uğraşılan bir organizasyon sonucunda Turkiye liginin oldukca guclu bir takımı. Biz oldukca zor koşullardan hep aynı şeyi soyluyorum geliyoruz ama bugun ozel oyuncularımız vardı. Burak ozel bir oyuncu. Onun bu becerisi, takıma oldukca fazlasıyla katkıda bulunacak. Turk futbolu icin de seviye atlatmada katkısı olacak. Burak’ın son donemde transferi uzak kalması, ulke futbolu icin gerekliliği ne kadar onemli olduğunu gorduk. Cok kısa surede bizle birlikte oldu ama o bıraktığı ruhunu geri alarak başladı. Performansı ilerleyecek. Bizim gercek performansımız bu olmamalı. Kazanmak oldukca zor olacaktır. Galibiyeti ben belki bir tarafa koyup kendi oyunumuzla ilgili olgunlaşması gereken tarafları incelemeliyiz. bugun basit golle başladık. Onun dışında cok net pozisyon var mı? Oyun ustunluğunu ikinci devre verdik. Biz bu hataları yapmamamız gereken takım olmalıyız. Kullanacağımız oyuncular sayısına gelince elimizde oyuncularımız var. Pazartesi Onazi’nin durumu belli olacak bize katılacak. Castillo’nun sanırım milli takım arasından sonra katılacak. Bu oyun bize yetmez. Sahada en ufak bir eforu galibiyet icin vermelerini kutlamak gerek. Sonucta galibiyeti getirecek sonucu aldılar” dedi. haberTS __________________