Super Lig’e şampiyonluk parolası ile başlayan ancak sergilediği istikrarsız performans ile tarihinin en kotu başlangıclarından birini yapan Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta zor gunle geciriyor. Yonetim kurulunda yaşanan istifalar nedeniyle sıkıntılı bir surece giren Muharrem Usta, kotu gidişten kurtulmanın carelerini arıyor. Muhalefet ve yerel basının sert eleştirilerine maruz kalan Muharrem Usta’ya eski başkan yardımcısı Yaşar Aşcıoğlu’ndan destek geldi. Trabzonspor camiasına beraberlik cağrısı yapan Yaşar Aşcıoğlu, ‘Şimdi birlik zamanı’ başlığı ile şu acıklamayı yaptı: “Trabzonspor sınırları yurtdışına taşmış milyonların gonul verdiği cok buyuk bir camiadır. Gecmişte her kulubun olduğu gibi Trabzonspor da kotu ve şanssız bir sezon gecirmektedir. Daha onceleri Galatasaray, Fenerbahce ve Beşiktaş’ın da başından gecen bu kotu ve şanssız gidişin bir cıkışın yukselişin başlangıcı olarak gormek lazım Taraftarından yoneticisine kadar birlik ve beraberlik icinde bu zor gunleri aşacağımıza inanıyorum Şimdi birlik zamanı Yonetime destek olma zamanı Hicbir yonetim boyle olsun istemez Muharrem Usta ve yonetimine Hocasından futbolcusuna Masor unden caycısına kadar Tum yonetim ve futbolcu kadrosunun morale ihtiyacı varken Eleştiri yapmak takım dip yapmışken doğru değildir Trabzonspor’un ne kadar buyuk camia olduğunu dosta duşmana gostermenin zamanı Şimdi buyuk camialara yakış vakur duruş sergilemenin tam zamanı İstifa eden arkadaşların istifalarını geri alıp takım duze cıktıktan sonra yeniden değerlendirmeye almaları gerekir Eski başkanlar ve eski yonetimler başta olmak uzere tum kurumlar ve dernekler birlik ve beraberlik ruhu ile hareket ederek bordo-mavili renkleri birlik icerisinde eski gunlere taşıyacağına inanıyorum Aksi taktirde bordo-mavi renklere gonul vermiş milyonlara hainlik yapmış oluruz Saygılarımla Trabzonspor eski Başkan Yardımcısı TFF eski Yonetim Kurulu Uyesi Yaşar AŞCIOĞLU” HaberTS __________________