Atiker Konyaspor’da Mustafa Reşit Akcay’dan boşalan teknik direktorluk koltuğu icin arayışlar hız kazandı. Yeşil-Beyazlılar’da gundeme gelen ilk isim Ertuğrul Sağlam’dı. Ancak yonetim camiadan gelen tepkiler sonrası Sağlam’dan vazgecti, Hamza Hamzaoğlu’na yoneldi. Daha once de bircok kez gundeme gelen deneyimli teknik adamla goruşme yapıldı. Hamzaoğlu da goruşmeleri, “Konyaspor’da calışmak isterim, orası benim yuvam” diyerek doğruladı. Fakat yonetimin, Hamzaoğlu’ndan da istediği yuksek ucret nedeniyle vazgectiği ve dun flaş bir hamleyle camianın da cok sevdiği Unal Karaman’la bir araya geldiği oğrenildi. Son olarak Şanlıurfaspor’u calıştıran Karaman’la yapılan goruşmenin olumlu gectiği, yonetim kurulunun bugunku toplantısının ardından son kararını vereceği bildirildi. Akcay’a telefonla iletildi Hafta icinde UEFA Avrupa Ligi´nde Salzburg´a yenilen, ligde ise Kayserispor deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle puansız ayrılan Konyaspor´da Mustafa Reşit Akcay’la yolların ayrılma şekli tepki topladı. Edinilen bilgiye gore Kayserispor macının ardından olağanustu toplanan yonetim Mustafa Reşit Akcay ile yolların ayrılmasına karar verdi. Toplantı sonrası alınan kararın Akcay’a da telefonla iletildiği bildirildi. HaberTS __________________