'Teşekkuru borc bilirim'
Trabzonspor0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- 'Teşekkuru borc bilirim'
-
14-10-2019, 05:15:36Kayıtlı ÜyeErsun Yanal, "Geleceğin yıldızı" dedi, yonetim tereddut etmeden işini bitirdi. Trabzonspor'un yeni transfer Ceyhun Gulselam'ı FANATİK buldu... 18.6.2008 Ersun Yanal, “Geleceğin yıldızı” dedi, yonetim tereddut etmeden işini bitirdi. Yeni transfer Ceyhun Gulselam’ı FANATİK buldu, konuştu: Şampiyonluk ozlemini Trabzon’a iner inmez anladım. Teşekkur etmem gereken cok kişi var. Bunu da futbolumla sahada yapacağım. Trabzonspor’a Almanya’nın 3. Lig ekiplerinden Underaching’ten transfer oldu... Daha once Umit Milli Takım’dan da ismini hatırlayanlar vardı ama Bordo-Mavili ekibe geldikten sonra cok daha fazla merak edildi. 1.92 boyunda 19 yaşındaydı, Ersun Yanal onu isterken yonetime, “Dort yıldır izliyorum, kendisini surekli geliştiriyor. Geleceğin yıldızı olacak” mesajını yolluyordu. Trabzonspor taraftarının yeni gozdelerinden biri olmaya aday Ceyhun Gulselam’ı FANATİK buldu... “Hazır mısın?” diye sorduk bir solukta anlattı: ‘Biliyordum ama...’ “Trabzonspor’un benimle ilgilendiğini duyduğum ilk andan beri heyecanlıyım. Cunku Turkiye’nin en buyuk kuluplerinden biri olduğunu biliyorum. Almanya’da da macları yakından takip ediyordum. Asıl mutluluğu ise Trabzon havalimanına indikten sonra yaşadım. Beni karşılamaya cok sayıda taraftar gelmişti. Şampiyonluk arzularını gozlerinde gordum. Onlara ve beni Trabzonspor’a kazandıran insanlara teşekkur borcum var artık. Bunu da yeni sezon başladığında sahada gercekleştireceğim...” Bir frikik ustası “Stoper ve on libero oynuyorum. Bunu ukalalık olsun diye soylemiyorum ama toplara cok iyi vurduğumu duşunuyorum. Kendi takımımda sık sık frikik kullanır, goller atardım. Ayrıca yan toplarda da uzun boyum sayesinde etkili olduğumu biliyorum. Ancak futbol gelişime acık bir spor. Kendimi surekli geliştirmek zorundayım...” ‘Rekabet iyidir’ “Trabzonspor’da tanıdığım arkadaşlarım var. Ergin Keleş, Ferhat ve Tolga Zengin ile goruşuyorum. Kendileri de bana Trabzonspor ve lig hakkında detaylı bilgiler veriyorlar. Ozellikle bu sezon Trabzonspor’un kadrosunda cok iyi bir rekabet olacak. Ama biliyorum ki rekabet kulube olumlu yansır. Acıkcası ben kendime guveniyorum ve bir endişem yok.” Serhat DEMİRTAŞ Fanatik __________________