Trabzonspor'da iki imza daha
Trabzonspor0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzonspor'da iki imza daha
-
14-10-2019, 05:15:31Kayıtlı Üye28 Haziran 2008 Cumartesi 16:22 Transferin hızlı takımı Trabzonspor yine hız kesmedi... Yonetim daha once anlaştığı iki isme daha imza attırdı... Trabzonspor, dış transferde Fransa'nın Lille takımından kaleci Tony Svlva ve Almanya'nın Hamburg takımından gurbetci oyuncu Fatih Altundağ ile anlaştı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulup futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu'nun hazır bulunduğu imza toreninde, Sylva ile 2, Fatih Altundağ ile 3 yıllık sozleşme imzalandı. İmza toreninde konuşan İhsan Alioğlu, bu yıl imza torenlerinde cok sevincli buluşmalar yaptıklarını ifade ederek, ''Trabzonspor, gelecek yıl iddialı, camiaya yakışır takımı kurma manasında cok istikrarlı, bilincli hamlelerden sonra kaleci ihtiyacını da kaleci Tony Sylva'yı alarak giderdi'' dedi. Cok yoğun calışmalardan sonra Tony Sylva'yı kadrolarına dahil ettiklerini belirten Alioğlu, transferde emeği gecen yonetim kurulu uyeleri ile eski yonetici Burhan Seviğ'e teşekkur etti. 20 yaşındaki Fatih'in transferinin ise Trabzonspor'un bu yılın guclu takımını oluşturma manasında genc oyunculara yonelik bir hamle olduğunu kaydeden Alioğlu, ''Gelecek yıl icin yonetim kurulu uyesi olarak cok şeyler yapabileceğimizin taahhudunde bulunabilirim. Hep beraber cok sevincli gunlere tanıklık edeceğiz'' diye konuştu. -SYLVA: ''YAŞIMA BAKMAYIN GENCİM''- 33 yaşındaki Senegalli kaleci Tony Sylva ise Trabzonspor'a imza atmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, ''Trabzonspor ile anlaşmak istiyordum. Bu gercekleştiği icin de mutluyum. Tecrubem, futbol bilgim ile burada başarılı olacağıma, cok şeyler vereceğime inanıyorum'' dedi. Fransa'da yapılan transfer goruşmelerine gec gelmesinin nedenini de acıklayan Sylva, ''3 milli macımız vardı. O maclara konsantre olmamız gerekiyordu. Ondan gec kaldım. Milli takımın kaptanıyım. Bakan ile birlikte primleri belirlediğimiz icin de son goruşmeye geciktim ve sonra da geldim'' diye konuştu. Turk futbolunu iyi bildiğini dile getiren Senegalli kaleci, şunları soyledi: ''Trabzonspor, beni listesine aldığı zaman daha fazla yakından Turk futbolu ile ilgilendim. Trabzonspor, Turkiye'nin buyuk kuluplerinden bir tanesi. Turkiye, Avrupa Şampiyonası'nda cok iyi maclar cıkardı. Mukemmel bir futbol ortaya koydu. Milli takım olarak mukemmel bir yerde.'' Sylva, yaşı ile ilgili yapılan eleştiriler konusunda ise ''Benim yaşıma bakmayın. Cok gencim. 3 kaleci benden cok şey oğrenecek. Ben gencim, cok şey gostereceğim'' diye konuştu. Hamburg'un ikinci takımında oynayan Fatih ise kucuklukten beri Trabzonspor taraftarı olduğunu belirterek, ''Boyle bir teklif aldım ve bunu değerlendirmek istedim. Trabzonspor ile anlaştığım icin mutluyum'' dedi. __________________