Gokhan: Umut ile iyi anlaşacağım
Trabzonspor0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Gokhan: Umut ile iyi anlaşacağım
-
14-10-2019, 05:14:36Kayıtlı ÜyeTrabzonspor'un yeni sezonda gol umutları Umut Bulut ve Gokhan Unal olacak. Yeni sezon oncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan bordo-mavili futbolcular, forvette iyi bir ikili oluşturacaklarına inandıklarını soylediler. Umut Bulut, bu sezon yeni bir ekip oluşturulduğunu belirterek, “Bu yıl cok iyi bir sezon gecirmek amacındayız. Taraftarımıza ve camiamıza iyi bir Trabzonspor izlettirmek, onları mutlu etmek istiyoruz” dedi. Yeni transferlerin coğunu tanıdığını ve hepsinin kendini kanıtlamış oyuncular olduğunu ifade eden Umut Bulut, “Gokhan Unal da surekli goruştuğum arkadaşlarımdan birisi. İkimizin iyi bir ikili oluşturacağımızı duşunuyorum. Kafa yapımız ve oyun sitilimiz hemen hemen aynı. Ama Gokhan'ın ve benim yapabileceklerimiz belli bir yere kadar. Onemli olan takım olarak bir şeyler yapmamız, takım olarak başarılı olmamızdır” diye konuştu. Trabzonspor'un yeni transferi Gokhan Unal da yeni sezonun takım icin cok iyi olmasını diledi. Gokhan, “Takım olarak inşallah sakatsız ve sıkıntısız bir sezon geciririz. İstediğimiz oyunu oynayarak arzu edilen sonucları alırız. Guzel bir ortam ve iyi bir takım kuruldu. Ozlenen Trabzonspor'u yeni bir takım ile diriltmek istiyoruz” dedi. Uzerimde bir baskı olmadığını belirten Gokhan, sozlerini şoyle surdurdu: “Benim hedefim Kayserispor forması altında attığım gollerin daha fazlasını burada atmak. Umut ile daha once birlikte forma giymiştik. Onun futbolunu, kişiliğini ve karakterini cok iyi biliyorum. Onunla cok iyi anlaşacağım. Yabancı bir oyuncu ile anlaşmak daha zordur. Yerli bir futbolcu ile anlaşmak daha kolaydır. Umut benim sevdiğim, saydığım bir kardeşim olduğu icin sahanın icinde cok iyi anlaşacağıma inanıyorum.” __________________