2019-2020 Super Lig Cemil Usta Sezonu hakkında temennilerini belirten Hami Mandıralı, "Allah rahmet eylesin namı-değer Dozer Cemil, Cemil ağabey benim de yakından tanıdığım ağabey. Onun adına duzenlenen yeni sezonda tum takımlara başarılar dilerim. Sakatlıksız bir lig olsun. Keyifli, surprizli başladı, boyle devam eder mi bilmiyorum ama daha da guzelleşecektir diye duşunuyorum" ifadelerini kullandı. "TRABZONSPOR COK KALİTELİ BİR KADRO KURDU" Trabzonspor’un yeni sezona guclu bir kadroyla girdiğini ifade eden Mandıralı, "Kimliğim her zaman Trabzonspor. Trabzonsporlu olmaktan her zaman gurur duydum, duymaya da devam ediyorum. Trabzonspor cok kaliteli bir kadro kurdu. Alternatifli bir kadrosu var. Oynadığı 3 Avrupa ve bir lig macına baktığımız zaman inişli-cıkışlı bir grafik vardı ancak yine de diğer rakiplerinden daha iyiydi. Son AEK macına baktığımızda ilk golu yiyorsunuz, penaltı kacırıyorsunuz ama ona rağmen oyundan kopmayıp 3 gollu bir galibiyet alıyorsunuz. Trabzonspor’da bir rekabet var, rekabette başarıyı getirir. Giren cıkan herkes iyi olmak zorunda. Bu hem Trabzonspor’a yarıyor hem de oyuncuları diri tutuyor. Trabzonspor izleyenlere keyif veriyor, daha da iyi olacaklar. Rotasyonda doğru kararlar verildikce, formda oyuncular tercih edildikce daha da guclenecekler. Şampiyonluğun en buyuk adaylarından biri olacaklar. Ancak bu uzun bir surec. Bunu soylemle dile getirebiliriz ama eylemi yapacak olanlar futbolcular. Sturridge, İngiliz futbolunun onemli isimlerinden biri. Onun da Trabzonspor icin sahada koyacağı karakter onemli. Guclu bir kadro var, inşallah mutlu sona ulaşırlar" şeklinde konuştu. "YUSUF YAZICI’YI İLK BEN OYNATTIM" Yaz transfer doneminde 16.5 milyon Euro karşılığında Trabzonspor’dan Fransa ekibi Lille’e transfer olan 22 yaşındaki Yusuf Yazıcı hakkında konuşan Mandıralı, "Yusuf Yazıcı’yı ilk olarak Super Lig’de Rizespor macında ben oynattım. 2 gol atmıştı ve o mactan sonra inişli-cıkışlı da olsa yukselişini devam ettirdi. Yusuf, bir değerdir. Lille’e gitti ve Trabzonspor’a cok para kazandırdı. Ama Turk insanının yaklaşımı cok tuhaf. O kadar para eder mi diyor insanlar oyuncunu oveceğine, yukseklere cıkaracağına o kadar eder mi deniyor, Elif Elmas da Napoli’ye gitti o da onemli bir paraya transfer oldu. Siz bunları konuşacağınıza onların orada başarılı olması icin yurekten destek olun. Başarı dileklerinizi iletin. İnşallah başarılı olur. Onda o yetenek mevcut. İlk iki macında onu izledim, biraz zorlandı ama daha iyi olacaktır" acıklamasında bulundu. HaberTS __________________