ama staj yaptğm ortam cok farklıydı bizim muhasebedn srumlu olan şirkette calışıordm 30 kişi calışıordk yeri gelnce ewrk kaydediordk.yeri gelnce banka ssk.wergi işleriyle uğraşıordkk.ama ben cok mutluydm cunku sewdiğim şeylerle uğraşıodm,,burda yaptğm iş on muhasebe fatura işle sonra herşy bitio akşama kadr yapack şey bulmk cok zor oluo...we btn gun pc başındymm forum tr de olmasa yanardm herhalde en azndan kendimi boyle awutuyormm
babam okumamdn tarf deil cunku bir an once iş hayatına atılmamı istio okuyana da iş yok dio,halamn oğlu mali muşawir ama burda babamn yannda calışıo bu yusdn gitme dio...
aslnda bende calışma hayatına alştmm sonucta dilediğm herşeyi alabiliorm en azndan kendim kazanıormm,ama babam bazn kızına bile hakszlk yapıyo burası sanki bir aile şirketi amcm burda calışıo nerdeyse artk 45 yaşnda ama 5 yaşndaki cocktan farksz aklı war ama kullanmk işine gelmio sağa,sola borc yapar babam oder yıllk izin kullanmaz izin parasını alır peşnde tefeciler warmş coluğunu cocuğunu brakır tlf nu kapar koye kacar tatil yapmaya...ben bu duruma dayanamadğmdn icim icimi yer ama babam ne beni ne annemi dinler..
emekli oldu hala işyermzde calışıo emekli olduğu icin ssk lı deil gecen gun geldi muhasebeyi arıo kendi kendine ssk yı başlatıo adama bak yaa sanki burası dingonn ahırı...
bende bunları gornce calışmk istemiormm iştee burdn cıkarsm babama hakszlk ederm die duşunuormm
şimdi tekrar dershaneye başlıcmm hafta sonları gidicem cunku aynı zmnda burda calışmaya deam edicem...unv.okumayı herşyden cok istiorm we benm calışmk istediğim yerler kalabalk sosyal ortamlar,mesela bankalr yada ozel şirketler
ne yapmalıym ben sıkışmş durumdaym
herşye rağmen mutlu olacağm yerlerden vazgecip babamn işini mi surdurmelym yoksa hayallermn peşndenmi gitmelymm..
birde şoyle bişi war ben eğer burda calışmayıpta başka bi yerde calşmak istersm babam bana cok kızar zatn benm kızm bana duşman der kendi işi warken elin işini terch edio,bundn bana hayır gelmes burayı sahiplanmesi gerekrken o başkalarnn ellerine brakıo ben bu şirketi onlar icin bu hale getrdm şuan bolluktaysnz gecmşte hep sizi duşunurek bişiler yaptığmdandr,ben eğer olrsemm acıkta kalmayn el kapılarnda zahmet cekmeyn die burayı size emanet etmk istiorm,hic bir yer babann işini surdrmek kadr rahat olamaz dior

tabii benm filmler kopuo uzuluorm sonuctaa
yorumlarnızı bekliyorumm...