Yonetim nefes aldı Kısa surede onemli transferlere imza atan ve Yanal'ın, "Kampa kadar kadronun hazır olmasını istiyorum" isteğini gercekleştiren yonetim rahatladı. 30.5.2008 Cok hızlı başladılar Yeni sezonun hazırlıklarına lig yarışı bitmeden başlayan ve somut adımları hızla atarak beklentilere karşılık veren Trabzonspor Yonetimi, rahat bir nefes aldı. Teknik direktor Ersun Yanal’ın, “Eğer daha onceki sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorsak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağımız tarihe kadar kadromuzun şekillenmesi gerekiyor” mesajına da uyan Bordo-Mavililer’in kurmayları, kurulan yine ekibe ve teknik heyete fazlasıyla guveniyor. ‘Genc ve başarıya ac’ Yapılan transferlerde onemli rol ustlenen ve Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, gelinen noktanın fazla abartılmaması isteyip mutevazi davrandı. “Sadece uzerimize duşeni ve soz verdiklerimizi yapıyoruz” diğerlendirmesinde bulunan Bordo-Mavililer’in deneyimli idarecisi, “Genc ve başarıya ac bir kadro kurduk. Calışmalarımız devam da ediyor. Bir an once Trabzonspor’un gelecek sezonki ekibini hocamıza teslim edip başarılı sonucları bekleyeceğiz” ifadesini kullandı. __________________