'Biz de acız' Onlar da yarınki imza oncesi ilk olarak FANATİK'e konuştu... İşte Burak ile Selcuk'un Trabzon'a geliş hikayesi ve beklentileri... 30.5.2008 İkisi de Ersun Yanal’ın gozdesiydi. Yonetim hicbir fedakarlıktan kacınmadı, onları birlikte Bordo-Mavili renklere bağladı. Burak, “Cok heyecanlı ve mutluyum” derken, Selcuk ise, “Trabzonspor gibi biz de başarıya acız ve bunun icin buradayız” ifadelerini kullandı. Her ikisiyle de telefon yoluyla temas kurduk ama ne kadar mutlu olduklarını anlamak icin yuzlerine bakmamız da gerekmedi... Telefonun diğer ucunda gururlu, mutlu ve heyecanlı iki insanla konuşuyorduk. Nereye geldiklerinin, niye geldiklerinin ve hepsinden de onemlisi yapmak istediklerinin cok farkındaydılar. Dile kolay Trabzonspor onlar icin kelimenin tam anlamıyla bir servet odemiş, 8 milyon YTL’yi Manisaspor Kulubu’ne bonservis bedeli olarak vermişti. Teknik direktor Ersun Yanal’ın ise onlar icin uykuları kacıyor, birlikte istiyordu eski oğrencilerini... Ve imzaların ardından da ilk tebrik eden o olmuş zaten Burak Yılmaz ile Selcuk İnan’ı. Trabzonspor’un yeni yıldızları da diğer transferler gibi konuşmak icin FANATİK’i secti, icini doktu. Burak herkese teşekkur etti Burak Yılmaz hala transferin bittiğine gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giyeceğine neredeyse inanmıyor gibiydi. “Şu imzaları bir atalım hayırlısıyla cok daha uzun konuşacağım” diyordu sık sık. Ama duygularını da gizleyemiyordu: “Trabzonspor’a geldiğim icin mutluyum, gururluyum. Sevindiğim bir başka nokta da transferimin Selcuk gibi yakından tanıdığım, cok sevdiğim ve saha icinde de iyi anlaştığım bir arkadaşımla beraber gercekleşmiş olması. İkimiz ve takıma diğer yeni katılan arkadaşlarla Trabzonspor’un beklentilerine karşılık vermek icin elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bize guvenildiğini biliyor, transferimizde emeği gecen herkese cok teşekkur ediyorum. Doğrusunu soylemek gerekirse Trabzonspor forması beni şimdiden heyecanlandırıyor. ‘Ersun hocanın onemi buyuk’ Selcuk İnan ile sohbetimiz Burak Yılmaz’a oranla daha uzun surdu... “Hayırlı olsun” dedikten sonra o da ilk olarak duyduğu mutluluktan bahsetti. Dile kolay Super Lig’den Bank Asya Birinci Lig’e duşmuş bir takımın oyuncusuydu ama peşinden devler koşuyordu. Devlerin yarışını da Trabzonspor kazanmıştı. “Gonulden soyluyorum ki, Trabzonspor’a gelmeyi cok istiyordum” itirafında bulunan Selcuk da Burak’a vurgu yaptı: “İyi anlaşıyoruz. Bunu yeni sezonda Trabzonspor icin sonuca donuşturmeye calışacağız.” Onun dikkat cektiği bir nokta daha vardı, o da Ersun Yanal’dı. “Canakkale Dardanelspor’dan beri beni tanır, tum transferlerimi o yaptı, once Manisa’ya aldırdı, şimdi de Trazonspor’a. Onun bu transferdeki etkisi gercekten de cok buyuk” diyen Karadeniz ekibinin yeni transferi şoyle devam etti: “Yepyeni bir kadronun kurulduğunu goruyoruz. Yonetimin de teknik heyetin de neler yapmak istediğini gorebiliyoruz. Bu kadronun ortak amacı heyecanının yuksek olması ve başarıya olan aclığı. Bizler de en az Trabzonspor camiası kadar buyuk heyecanlar arıyoruz. Umarım hepbirlikte bunu yaşarız.” İmzalar yarın Trabzon’da yarın toplu imza toreni var. Bordo-Mavili renklere bağlanan Egemen Korkmaz, Selcuk İnan ve Burak Yılmaz, saat 12.00’te tesislerde mukavele yapacak. Serhat DEMİRTAŞ __________________