Trabzonspor ile yolları ayrılan Ceyhun Eriş, 7-8 takımdan teklif aldığını, ancak bonservisi konusunda yonetim kurulunun alacağı kararı beklediğini soyledi. Ceyhun Eriş, LİG TV'de telefonla katıldığı bir programda yaptığı acıklamada, Fortis Turkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile yaptıkları mac sonunda soyunma odasında bir olay yaşanmadığını belirterek, ''Adana Demirspor macında 'olay oldu' diyorlar. Boyle bir şey yok. Mactan sonra da herhangi bir durum olmadı. Oyundan cıkarken bazen agresif durumlarımız olmuş olabilir'' dedi. Ceyhun Eriş, kendisine yeni bir kulup bulması yonundeki tebligatın Sivas'ta kampta bulundukları otelde gece gec saatlerde yapıldığını ifade ederek, ''Trabzon'dan bu şekilde ayrılmak can sıkıcı. Saygı cercevesi icerisinde olmalıydı. Bu tur olaylar istemesek de olabilir. Bana bir gerekce soylenmedi. Disiplinsiz bir insan değilim. Saha icinde agresif olabilirim, ama şu ana kadar kimseyle problemim olmadı'' diye konuştu. Artık onune bakacağını kaydeden Ceyhun Eriş, sozlerine şoyle devam etti: ''7-8 takımdan teklif aldım. Trabzonspor ile sezon sonu sozleşmem bitiyordu. Yurt dışıyla ilgili de planlarım vardı. Yonetim kurulundan bonservisim konusunda cıkacak kararı bekliyorum. Buna gore yolumu cizeceğim.'' 14.01.2008 Kaynak : AA __________________