Sertac Guven: Trabzonspor her maca kazanmak icin cıkıyor Trabzonspor Yonetim Kurulu Uyesi Sertac Guven, "Trabzonspor her maca kazanmak icin cıkıyor, butun mucadeleler tek tek bizim icin onemli" dedi. Trabzonspor Yonetim Kurulu Uyesi Sertac Guven, acıklamalarda bulundu. Sertac Guven, ligdeki butun macların bordo-mavili takım icin onemli olduğunu belirterek, "Trabzonspor her maca kazanmak icin cıkıyor. Bu konuda kulubumuz hazılırlıklarına devam ediyor. Takımımız hazır, inşallah Fenerbahce karşılaşması da guzel bir mac olur. İyi oynayan kazansın" diye konuştu. "KULUPLER BİRLİĞİ'NİN YENİ YONETİMİNE DESTEK OLACAĞIZ" Kulupler Birliği Vakfı Başkanlığı'na yeniden secilen Fikret Orman'a da başarılar dileyen Sertac Guven, "Kulupler Birliği'nin temel amacı kuluplerin birlik ve beraberliğini sağlamak. Bugune kadar da bu anlamda bir cok adım atıldı. Bundan sonra da birlik beraberliğin devamı icin yeni yonetime destek olacağız. Trabzonspor olarak yeni yonetime başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. HaberTS __________________