Genel Duyuru ( Alt Bolum Futbol Takımları İcin )
Trabzonspor0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Genel Duyuru ( Alt Bolum Futbol Takımları İcin )
-
14-10-2019, 05:05:13Kayıtlı ÜyeUyelerimizden gelen şikayetler uzerine alınan kesin karardır. Bir takımın taraftarı, başka takımın bolumune genel konu acamaz. Orneğin: BJK - FB Tum mac yorumları bu konu altına ( konuyu acan GS taraftarı ) FB - GS Tum mac yorumları bu konu altına ( konuyu acan BJK taraftarı ) Bolum taraftarlarına lutfen saygı gosterin, bırakın kendi taraftarı konuyu acsın bolumunde ve yorumlasın. Diğer takım taraftarına sadece tebrik etmek duşer, ama bolumde genel konu acamaz. Her takım taraftarı birbirine aynı saygıyı gostermelerini rica ediyorum. Bu tur konular silinir veya kilitlenir yonetim tarafından. Futbol Bolumleri hakkında genel şikayet ve onerilerizi yonetime bildirin. En kısa zamanda sorun ile ilgileniceğimizden emin olabilirsiniz. ** Futbol Bolumlerin de Rahatsız Olduğunuz Uye veya Konuları Bir Tıkla Bildirin. ** Diğer yandan lutfen rahatsız olduğunuz uye veya konuyu kendiniz mudahale etmeyin, bunlar bazı kişilerin ufak oyundur. Bu oyunlara duşmeyin, 5 mesajı olan yeni bir uyelik acmış biri 3 kişinin banlanmasına sebep oldu gecenlerde. Uyeyi tespit ettik ve as uyeliğinide forumdan suresiz uzaklaştırdık. Kısaca yaş ağac olmayın, rahatsız olduğunuz konu, uye veya mesajları hemen bizlere bildirin. Cevap yazıp konuyu UP olmasına ve sizinde konuyu acanla aynı uygulamayı gormenizi sağlamayın. Biz sizin gununuzun zehir olmasını ve boş konular ve tartışmalar yuzunden sinirlenmenizi, tartışmanızı istemiyoruz. Bu yuzden siz değil bırakın bizler gerekeni yapalım ve yazalım. Siz kendi moralinizi bozmayın diye burdayız. ForumTR Futbol Kardeşliğini sağlamak icin elimden geleni yapıcam artık ve aynı duyarlılıkla tum yonetim arkadaşlarımız bu duzeni sağlayacak. Artık kavga, gurultu, bir uyenin bir uyeye saygısızlık gibi hic bir konu soz konusu olmayacak. Bağıra, bağıra ve mucadelenizle actırdıgınız bu bolumleri, bu kadar kolay teslim etmeyin ve kapanmasına izin vermeyin. Bu kadar caba boşa gitmesin lutfen arkadaşlar. Bu konu ilk kardeşlik atılımıdır, herkes artık kendi kapısının onunu supurecek, herkes kendi taraftar arkadaşını, kendi dostunu ve bunu isteyen herkes birbirini uyarıcak. @@ ForumTR Futbol Kardeşliği @@ Saygılar __________________