Jefferson resmen Trabzonlu!
Trabzonspor0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Jefferson resmen Trabzonlu!
-
14-10-2019, 05:03:52Kayıtlı ÜyeTrabzonspor, Brezilyalı kaleci Jefferson Oliveira Galvao ile sozleşme imzaladı.. Kendisini 4 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sozleşmeye imza atan yıldız futbolcu, imza oncesi Parreira'dan onay aldığını soyledi.. ulup Genel Sekreteri Orhan Aksu ve futbolcunun menajeri Ayhan Yeşilbaş'ın yer aldığı imza toreninde konuşan Aksu, 22 yaşındaki Brezilyalı kaleci ile 10 gun once on protokol yaptıklarını belirterek, ''Duğunu nedeniyle Trabzon'a gelişi ve imza atışı bugune nasip oldu. Jefferson ile birlikte 10 yıl kalede sorun yaşamayacağımızı umit ediyorum'' dedi. Boylesine bir transfer yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını da ifade eden Aksu, ''Kendisine başarılar diliyoruz. Kulubumuze, camiamıza ve kendisine hayırlı olsun. Bu futbolcumuz da yarın İsvicre'ye giderek takımın kampına katılacak'' diye konuştu. -JEFFERSON'UN GORUŞLERİ- Trabzonspor'un yeni transferi Jefferson ise Brezilya'da bulunan Kulup Asbaşkanı Omer Sarı ve Yonetim Kurulu Uyesi Murat Bozoğlu'na transferinden dolayı teşekkur ederek, ''Kafam rahat olsun diye evlenip Trabzon'a gelmek istedim. Eşimi de buraya getireceğim. Şimdi sadece futbol oynamayı duşuneceğim'' dedi. Fenerbahceli Alex ve Nobre'yi tanıdığını da dile getiren Jefferson, şoyle konuştu: ''Brezilya'da Trabzonspor'u araştırdım. Trabzonspor'u kasetlerden izleme şansı buldum. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadrosu var. Yattara ve Fatih tanıdığım oyuncular. Brezilya Teknik Direktoru Parreira'dan da bilgiler aldım. Parreira bana (Trabzonspor, buyuk kulup. Git Trabzonspor'da başarıyla oyna seni 2006'da Dunya Kupası finallerine gotureceğim) dedi. Bence de Trabzonspor buyuk bir kulup. Burayla anlaşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.'' En son kiralık olarak oynadığı Botafogo'da başarılı maclar cıkardığını ifade eden Jefferson, ''Brezilya'da 20 yaş altı milli takım kadrosunda yer aldım ve başarılar elde ettik. Başarımı bende herkes de gordu. Ancak ben kendimi ovmem. Burada da herkes beni gorecek'' diye konuştu. __________________