Goias'ın başarılı savunma oyuncusu Dias ile her konuda anlaşan yonetim, golcu oyuncu transferinde ikilemde kaldı Deivid ile anlaşan ancak Bordeaux'dan net bir yanıt alamayan yonetim, Kahe'nin de işini bitirmeye hazırlanıyor HAFTA SONU TAMAM Trabzonspor'da transferde bombaları bugun patlatmak istiyor.. Brezilya'da bulunan yoneticiler Omer Sarı ve Murat Bozoğlu, transfer calışmalarında sona yaklaşırken, forvet ve savunma icin son girişimler yapılıyor. Kaleci sorununu Botafogo takımından Jefferson'u alarak cozumleyen Bordo-Mavili yonetim, savunma icin Goias takımından başarılı savunma oyuncusu Andre Dias'ın işini bitirdi. Brezilya Ligi'nin en az gol yiyen takımı olan Goias'ın başarılı oyuncusu Dias ile her konuda anlaşan yonetim, Sambacı oyuncuya imza attırıp hafta sonu diğer transferlerle kampa getirmeyi planlıyor FORVET İKİLEMİ Forvet transferinde sonuca gitmekte sıkıntı ceken yonetim, Deivid ile anlaşan ancak Bordeaux kulubunden net bir cevap alamaması nedeniyle ikilimde kaldı. Deivid'in transferinin gercekleşmeme ihtimalini goz onune alan yonetim, Ponte Preta'nın golcu oyuncu Kahe'yi alternatifde hazır tutuyor. Asbaşkan Omer Sarı, Deivid'in durumunun netleşmemesi nedeniyle golcu oyuncu transferinde sağlam adım atamadıklarını belirtirken, "Ancak bu işi fazla uzatmak istemiyoruz. Bugun veya yarın Deivid'in durumunu netleştireceğiz. Olumsuz bir cevap halinde Kahe'ye imza attıracağız" dedi. DİAS'I OVDU Sarı, Goias takımında oynayan savunma oyuncusu Dias'ın mukemmel bir oyuncu olduğunu da belirtirken, "Kendisi ile hic bir sorunumuz yok. 6 ay sonra kulubu ile sozleşmesinin bitecek olması transferde sonuca gitmemize yardımcı oldu. Dias'ın bize buyuk katkı yapacağına inanıyorum" dedi. Sarı, Kahe'yi de overken, "21 yaşında ve cok iyi bir golcu. Şu anda da Brezilya Ligi'nde 6 golle krallık yaşırında ikinci sırada bulunuyor. Kendisiyle her konuda anlaştık. Bugun Ponte Preta'nın başkanı ile goruşup transferi bitirebiliriz" diye konuştu. __________________