Taraftar Olarak Transfer Komedisine Son verelim...
Trabzonspor0 Mesaj
●59 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Taraftar Olarak Transfer Komedisine Son verelim...
-
14-10-2019, 05:02:49Kayıtlı ÜyeAylardır Avrupada gezmedik ulke bırakmayan yetmedi Brezilyada 1 aydır tatilde bulunan (Bunun başka bir izahı yok) transfer komitemize ve yoneticilerimize tepkilerimizi (Fazla abartmadan) gosterelim. Şampiyonlar ligi maclarına 1 aydan az bir zaman kaldı.2 senedir bu ligin kapısından geri donuyoruz.Bu sene kadromuz da (12-13 kişi bile değil) fena değil.Ama yapacağımız 2-3 kaliteli takviye ile hem ligde hem de şampiyonlar liginde zevkle mac seyretmemize neden olacak.Ama cok değerli işadamı yoneticilerimiz maalesef işbilmezlikleriyle bizi kahrediyor.(Sadece taraftar değil Şenol Hoca bile isyanda) Elimizde son yılların aksine yeterince para da var ama C planlı yonetimle A planlı oyuncu alınmıyor. Taraftar olarak buna bir care arayalım.Tepkilerimizi (Tekrar yazıyorum abartmadan) kulube ve başkana iletelim.Belki onlara sinek vızırtısı gibi gelecektir ama unutmayın F.Bahce macı sonrası camia nasıl kenetlendi. Bu gun yine kenetlenip yonetimi uyandırma vaktidir.Biz bugun bunu yapmazsak yarın nasıl şampiyonluğu kacırdık,nasıl şampiyonlar ligine giremedik diye dovunur dururuz.Artık gonullerin şampiyonluğu da bizi sıktı. Ben Trabzonsporun Web sitesine tatlı bir mail gonderdim.Aklıma bu geldi.Daha iyi fikirleri olan arkadaşlar buraya yazsın ve kenetlenip yonetimi tatlı tatlı uyaralım.... Guzel gunler Trabzonsporumuz icin olsun.... __________________