PDU ® Şok Yenilgi Sonrası Trabzonspor'u Ağzından Duşurmedi
Trabzonspor0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- PDU ® Şok Yenilgi Sonrası Trabzonspor'u Ağzından Duşurmedi
-
14-10-2019, 05:01:23Kayıtlı Üye"TAM TRABZONSPOR MACI ONCESİ..." Mağlubiyeti değerlendiren Aykut Kocaman, "Mactan once bu skoru beklemiyorduk. Oyundan sonra daha ic acıtıcı bir durum oldu. Turu İstanbul'a bıraktık ama zorlaştırarak bıraktık. Tam Trabzonspor macı oncesi avantajlı bir skorla donmek cok rahatlatacaktı. Bu zorlu periyotta işimizi zorlaştırdık. Soyleyecek fazla bir şey yok. Bu kadar pozisyon var ama gol yok. Rakibin hazırladığı atak yok, kendi kendimize goller yedik. Enteresan bir donemden geciyoruz." dedi. "ZOR OLACAK AMA TURU GECECEĞİZ" İstanbul'da oynanacak rovanş macında ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirten Aykut Kocaman, "Bu oyunun uzerine iki takımı kefeye koyarsak, zor olacak ama turu gececeğiz" diye konuştu. "ELİMİZDE 2 STOPER VAR..." "Mehmet Topal ve Mauricio Isla, Trabzonspor macı duşunulerek mi yedek bırakıldı?" şeklindeki soru uzerine Aykut Kocaman, "Elimizde şu anki kadro bu, başka seceneğimiz yok. Yayıncı kuruluşta mactan once de soylemiştim. Arka arkaya zorlu 3 mac var. Elimizde 2 stoper var. Herhangi bir sakatlık anında sıkıntımız daha da buyuyecekti. Bu macın telafisi olabileceği icin 11'de değişiklikler yaptım. Enerjileri yuksek oyuncuları sahada tutmayı duşundum" cevabını verdi. "FENERBAHCE STANDARDINDAKİ OYUNCULAR YAPMAZ" Bireysel hataların fazla olması nedeniyle ilginc bir donemden gectiklerine vurgu yapan Kocaman, "İlginc bir donemden geciyoruz cunku bu hatalar, Fenerbahce standardındaki oyuncuların yapacakları bireysel hatalar değil. 34 maclık ligde, 5-6 tane bireysel hata olabilir. 4 tanesini 2 macta yaptık. Bu yuzden ilginc bir donem diyorum. Anlık cozumler değil, geneli kapsayan cozumler uretmeliyim. benim gorevim bu. Bu mactaki tercihlerimin de nedeni buydu. Ancak ilginc donemde, bu secimler sıkıntı yarattı" acıklamasını yaptı. "BAZI ŞEYLER ŞU AN TERS GİDİYOR" Aykut Kocaman, "Bazı şeyler şu an ters gidiyor. Bu kadar pozisyon urettiğin bir macta topu iceri sokmasını bileceksin. İstanbul'da taraftarlar turu gececeğiz. Zor olacak ama gruplarda olmayı istiyoruz. Vardar'ı skordan dolayı tebrik ediyorum" sozleriyle basın toplantısını noktaladı. HaberTS __________________