Demirkol'dan Skandal Olaya Tepki
Trabzonspor0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Demirkol'dan Skandal Olaya Tepki
-
14-10-2019, 04:58:50Kayıtlı ÜyeSpor yazarı Mehmet Demirkol, şikayette bulunanlar hakkında işlem yapılması gerektiğini savunarak "Formaları cıkartarak manyağı korumuş oluyorsun" dedi. Super Lig’in 5. haftasında Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada cocukların uzerinden formaların cıkartılması buyuk tartışma yarattı. İki kucuk taraftarın giydikleri Trabzonspor formalarının zorla cıkartılması, spor yazarı Mehmet Demirkol’un da tepkisini cekti. NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi programında konuşan Mehmet Demirkol, cocukları şikayet edenler hakkında işlem yapılması gerektiğini savundu. Mehmet Demirkol, konu ile ilgili yaptığı konuşmada şunları soyledi: “Kucuk bir cocuğun uzerindeki formayı zorla cıkarttırmak benim bakış acıma gore suctur. Bu cocuklara formaları kim cıkarttırdıysa, kim şikayet ettiyse haklarında 6222’den işlem yapılması lazım… Manyağın biri gelip cocuğa saldıracak diye formayı cıkarttırarak, manyağı savunmuş oluyorsun. Sacmalık. Kim ne yapar 7 yaşındaki cocuğu tribunde… Ben guvenlik gorevlisi olsam ve bana bu yonde şikayet gelse, formayı cıkarttırmak yerinde o cocuğun başında beklerim. Tek işim bu olur mac boyunca…” HaberTS __________________