Onur Recep Kıvrak'ın İsyanı
Trabzonspor0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Onur Recep Kıvrak'ın İsyanı
-
14-10-2019, 04:57:52Kayıtlı ÜyeKaptan Onur, “Benim icin ‘sakat değil, bilerek oynamıyor’ diyorlar. Bu yalanlara ve dedikodulara karşı sabır taşı olsa catlar” diye isyan etti Onur, kaburgasında 5 cm'lik yırtık olduğunu belirterek, "MR kağıdı ile ortalıkta gezip milleti ikna mı etmem gerek. Ben bundan once sakat cok mac oynadım. Yine oynamak istedim ama Ersun hocam 'Şimdi risk edersem, derbide olamazsın' diyerek bunu kabul etmedi" diye konuştu. BUNLARA İNANMAYIN 29 yaşındaki eldiven, "Benim icin 'sakat değil, bilerek oynamıyor' diyorlar. Bu yalanlara ve dedikodulara karşı sabır taşı olsa catlar. Kimler olduğu ve kime hizmet ettikleri belli. Amacları benim uzerinden Trabzonspor'a saldırmak. Bu forma icin olurum ben. Bulanık suda balık avlamak isteyenler, amaclarına ulaşamayacak. Beşiktaş derbisinde sahada olacağım ve yine elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımız bu dedikoduculara inanmasın" dedi. BENİ GONDERMEK İSTİYORLAR Onur'un sosyal medyaya dikkat ceken bir goruntusu dustu. Slovakya kampına ait bu videoda tecrubeli eldiven, bir taraftarın "Iyi Trabzonlu oldun ya" demesinden sonra "11. seneye gidiyorum. Benim kadar Trabzonlu var mı? Bazı taraftar grupları beni gondermek istiyor ama insallah burada futbolu bırakırım. Tek istegim bu" ifadesini kullandı. HaberTS __________________