İstifa etti...Trabzonspor Mali İşler Koordinatoru Emre Aksoy, yonetim kurulu uyeliğinden istifa etti.Yazılı bir acıklama ile gorevinden ve yonetimden istifa ettiğini bildiren Aksoy, şu ifadeleri kullandı.“Trabzonspor gibi buyuk bir kulupte, Trabzon kentinin en buyuk camiasında, insanların her gun duşunduğu, konuştuğu bir takımda yoneticilik yapma onuruna nail olduk. Bugun geldiğimiz noktada, yoneticiliğin yonetememek olduğunu gormekteyim. Hataları hatalarla cozmeye calışmak, akıl ve el birliğiyle hareket etmemek Trabzonspor’un geleceğiyle oynamaktır. Ersun Yanal’ı takımın başına getirilmesi en başından yanlış bir tercihti. Sezon başında hoca değişikliğine gidilmesi gerekiyordu, yapılan yanlışlar duzelir duşuncesiyle devam ettik. Beklenen yine olmadı. Son alınan kararla Ersun Yanal’ın yerine Rıza Calımbay’ı getirildi. Calımbay iyi bir hoca, iyi bir insan olabilir. Trabzonspor ile başarılı bir performans sergileyebilir. Ancak bu gibi kararlar, Trabzonspor’un geleceğini etkileyecek hamleler yonetim kurulunun ortak aklıyla yapılmalı. Ne yazık ki bu yapılmadı.”Trabzonspor’un cok iyi bir kadrosu var. Kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro oluşturuldu. Cok buyuk paralar harcandı. 50.yılda şampiyonluk hedefi koyduk. Liderin puan olarak gerisinde kalan bir Trabzonspor olabilir fakat ligde ust sıraları ilgilendiren maclar daha yeni başlıyor. Biz şampiyonluktan umidimizi kesmiş gibi Rıza Calımbay’ı takımın başına getirdik. Hedef şampiyonluksa Rıza Hoca doğru tercih mi? Şampiyonluktan uzaklaştıysak Rıza Hoca tek tercih mi? Bu şehrin yetiştirdiği değerler var, o değerler Turkiye’nin dort bir yanında teknik direktorluk yapıyor. Onlardan biri olabilirdi.”“Camiamızın ve taraftarımızın takımın gidişatına haklı tepkileri var. Onları anlıyor ve hak veriyorum. 1461 Trabzon’a da secim oncesi koyduğumuz hedeflerin hicbiri gercekleştirilmediği gibi 2 sezon ust uste kume duştu. Başarı icin geldik ancak somut bir adım atılamadı. Yonetim anlayışını ortak akla donuşturemedik. Yonetim kurulu olamadığımız, ortak kararlar alamadığımız yerde durmanın bir anlamı da yok. Ben kendi adıma camiamızdan ve taraftarlarımızdan ozur diliyor ve musaade istiyorum. Bugun itibariyle Trabzonspor’daki gorevimi ve yonetim kurulu uyeliğimi bırakıyorum. Kulubumuze can-ı gonulden başarılar dilerim.” Kaynak: Trabzonspor'da Rıza Calımbay depremi! Kaynak __________________