Terim'in Trabzonspor'u Reddetme Nedeni
Trabzonspor0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Terim'in Trabzonspor'u Reddetme Nedeni
-
14-10-2019, 04:56:08Kayıtlı ÜyeMuharrem Usta’nın Londra’da olması sebebiyle goruşmeleri telefonla yuruten başkanın Fatih Terim’le kurduğu temaslardan sonuc alamadığı belirtilirken, Terim’in bordo mavili kulubu, TFF Başkanı Yıldırım Demiroren ve alacağı tazminat konusu yuzunden reddettiği iddia edildi. ‘Tazminatımı almadan hicbir kuluple masaya oturmam’ dediği anlaşılan deneyimli calıştırıcının Yıldırım Demiroren’e karşı tavır aldığı ifade edilirken, Fatih Terim’in ozellikle tazminat konusuna kafayı bir hayli taktığı oğrenildi. İşte Fatih Terim’in başkan Muharrem Usta’ya sarfettiği iddia edilen o sozler... Trabzonspor gibi bir camianın beni istemesi tercih etmesi cok guzel bir şey, teşekkur ediyorum ama benim TFF ile yaşadığım bazı problemlerim var. Tazminat konusu aslında benim icin cok onemli değil fakat bana sergilenen tavır ve tutum hic hoş değildi. Bir gun once ‘Hocam seninle yolumuza devam ediyoruz’ dediler ertesi gun gorevime son verdiler. Tum bu yaşananlardan sonra şimdi de tazminatımı vermemek icin ceşitli yollar deniyorlar. Ben bu tazminatı almadan hicbir kulube imza atmayacağım, daha once de birkac kulupten teklif aldım fakat onlara da teşekkur edip geri cevirdim, bu iş artık benim icin gurur meselesi oldu. Başkan Yıldırım Demiroren’i yerinden oynatmadan takım calıştırmayacağım. HaberTS __________________