Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Soner, "Trabzonspor'da guzel gunlerim gecti. İki asist kaydettim. Galibiyetten sonra ve asistlerden sonra farklı duygular hissettim. Şu anda Akhisar Belediyespor'dayım. Akhisarspor'un başarısı icin calışıyorum" ifadelerini kullandı. Takımının başarısına da değinen Soner, "İyi bir gidişatımız var. Hem Fenerbahce hem Trabzonspor gibi buyuk takımları yenerek yolumuza devam ediyoruz. Skorlar iyi olunca bizi mutlu ediyor ve havaya sokuyor. Bu havayı da gunden gune ileriye taşımak istiyoruz. Her maca galibiyet icin bakıyoruz. İyi mucadele ediyoruz. Bu da bize skorları getiriyor. Okan Hoca geldiğinden itibaren iyi mucadele ediyoruz. Bu da skorlara yansıyor. Yukselişimizin temel sebebi takımımız icindeki arkadaşlık ve aile ortamı diyebilirim" diye konuştu. Kariyer hedeflerinden de bahseden 26 yaşındaki futbolcu, "Herkesin olduğu gibi benim de hedeflerim var. İnşallah tekrardan buyuk takımlarda ve Milli takımda forma giymek nasip olur. Performansımı her gecen gun artırmak icin calışıyorum" dedi. HaberTs __________________