'Cok mutluyum cok'
Trabzonspor0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- 'Cok mutluyum cok'
-
14-10-2019, 04:54:47Kayıtlı Üye'Cok mutluyum cok' Trabzonspor'un son bombası Gokhan Unal, imzayı attı, cok iddialı konuştu: "İstanbul takımlarında şampiyonluk daha kolay ama Trabzon'da daha anlamlı olacağı kesin. Adımı unutulmazlar arasına yazdıracağım." 5.6.2008 ‘Sempati duyuyordum’ Fenerbahce, Galatasaray ile Beşiktaş gibi devleri peşinden koşturan ve imza Trabzonspor’a atan Gokhan Unal, dun Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde 3 yıllığına resmen Bordo-Mavili renklere bağlandı. Trabzonspor gibi ligin ‘buyuk’ olarak nitelendirilen takımlarından birine geldiği icin cok mutlu olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, “Kayserispor’da da Trabzonlu arkadaşlarım vardı. Ayrıca herkes bilir ki, Trabzon’a karşı bircok oyuncu gibi benim de ozel bir sempatim vardı. Şimdi bu kulubun başarısı icin mucadele edecek olmak beni gururlandırıyor, heyecanlandırıyor” yorumunu yaptı. Kariyer planları... Trabzonspor'a kariyerine cok onemli bir halka eklemek icin geldiğini de sozlerine ekleyen Gokhan Unal, kulubun hedefleri hakkında da yeteri kadar bilgi sahibi olduğunu bildirdi. Bordo-Mavililer’in golcusu, şampiyonluk sevincine hasret olduğunun da altını cizerek, “Uzerimde bir baskı hissetmiyorum. Trabzonspor’un yapısını da biliyorum. İstanbul takımlarında şampiyonluk yaşamak belki cok daha kolay ama Trabzonspor’da bunu yaşamanın heyecanı daha fazla. Bende bunu başararak adımı unutulmazlar arasına yazdırmak istiyorum.” fanatik __________________