Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi Kulubumuze Devredildi "Bordo-mavili kulupten yapılan acıklamada, ''TFF Olağan Mali Genel Kurulunun gundeminin 17. maddesinde yer alan TFF Trabzon Tesisleri'nin dortlu protokol imzalanarak Trabzonspor'a verilmesinin sağlanması icin genel kuruldan onay alınması maddesi goruşulerek karara bağlandı. Boylelikle tesislerin kulubumuze devri sağlandı'' denildi. Yonetim kurulunun devir teslim işlemlerinin gercekleşmesinin ardından konuyu değerlendirip, soz konusu tesislerin hangi amacla kullanacağını karara bağlayacağı belirtildi. Trabzon Havalimanının yanında bulunan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin havalimanına yapılacak ikinci pist nedeniyle kamulaştırılması halinde bordo-mavililerin, federasyondan alınan tesislere yerleşeceği oğrenildi."
T.F.F Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi İdare Adı : Turkiye Futbol Federasyonu İnşaat Yılı : 1999 - 2003 Tesis Maliyeti : $46.000.000 Deniz Dolgu İnşaatı Toplam Taş Miktarı : 250.000 Ton Kazanılan Kullanım Alanı : 10.000 m3 Bina İnşaatı Toplam Bina İnşaatı : 6,200 m2 Konferans Salonu Kapasitesi : 200 Kişi Yatak Sayısı : 50 Adet Futbol Sahası İnşaatı Cim Saha (105x68m) : 1 Adet Toprak Saha (105x68m) : 1 Adet Sentetik Cim Saha (50x70m) : 1 Adet Aydınlatma - Antrenman Seviyesinde : 150 - Lux