Trabzonspor, devre arasındaki ilk transferini Karşıyaka'nın kalecisi Onur Recep Kıvrak'ı alarak gercekleştirirken genc kaleci Trabzonspor'un yeni 'Şenol Guneş'i olmak istediğini soyledi. Bir suredir Trabzonspor ile idmanlara cıkan Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve kulup profesyonel şube menajeri Necmi Perekli'nin hazır bulunduğu imza toreninde, kendisini 3.5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sozleşmeye imza attı. Onur, Turkiye'nin dort buyuk kulubunden birine ve ozellikle Trabzonspor'a geldiği icin mutlu olduğunu belirterek, ''Transferde emeği gecen herkese teşekkur ederim. Buyuk bir camiaya geldiğimi biliyorum. Elimden gelenin en fazlasını yapmak icin gayret edeceğim. Trabzonspor'un son zamanlarda başarıya ac bir camia olduğunu biliyorum. Ben de başarıya acım. Elimden ne geliyorsa fazlasını yapmak istiyorum. Hem Trabzonspor'u yukseltmek hem de A milli takıma yukselmek istiyorum'' dedi. Trabzonspor'a oynamak icin geldiğini kaydeden Onur, ''İlk hedefim kaleyi alıp 8-9 yıl Trabzonspor'un kalesini korumak. Gazetelerde Ruştu'nun veliahdı diye haberler okuyorum. Ruştu ağabey iyi bir kaleci. Şenol hocamın arkasından gelip Trabzonspor'da ikinci bir Şenol Guneş olmak istiyorum'' diye konuştu. Onur, Fenerbahce'nin de kendisine teklifte bulunduğunu ifade ederek, şunları soyledi: ''Ozellikle transferimle ilgili Rıdvan Dilmen ilgileniyordu. Kulube teklif gelmişti. Goruştuk, ama sonucta bir secim yapmak gerekiyor. Bir secim de yapmak gerekiyorsa once Trabzonspor'u secerim. Cunku benim hedeflerim var. Bu hedefleri Trabzonspor'da daha kolay yakalayacağıma inanıyorum.'' Kulup profesyonel şube menajeri Necmi Perekli ise genc bir kaleciyi kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Transfer calışmalarımız suruyor. Bunlardan ilki Onur'dur. Onur'un Trabzonspor'da başarılı olacağına inanıyorum'' dedi. Perekli, Onur'un transferine karşılık Yusuf'u Karşıyaka Kulubu'ne vermediklerini kaydederek, ''Yusuf, Karşıyaka'ya gitmek istemedi. Biz de başka yollarla transferi cozduk'' diye konuştu. __________________