"Trabzonspor'da iyi işler yaptım"
Trabzonspor0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- "Trabzonspor'da iyi işler yaptım"
-
14-10-2019, 04:52:34Kayıtlı ÜyeTrabzonspor'dan ayrılan Ziya Doğan, eski takımının şuanki durumu ile kendi yonetimindeki halini değerlendirdi, bomba yorumlar yaptı. Şuanki durumun kotuluğune dikkat ceken Doğan, yine de Ersun Yanal'a destek vermekten geri kalmadı.. Fenerbahce televizyonunda Turhan Seven'in hazırlayıp sunduğu Haftalig programına katılan eski Trabzonspor teknik direktoru Ziya Doğan bomba yorumlarda bulundu. İşte Doğan'ın sozleri; "Şu anda kendimi cok yorgun hissediyorum. Futbolculuk donemimden beri kendime ve aileme fazla zaman ayıramadım. Bu sene icin dinlenmeyi tercih ediyorum. Kendimi onumuzdeki yıla hazırlıyorum." "Ben Trabzonspor’da yuzde yetmişbeş daha başarılı oldum. Benden sonraki dokuz hafta bitti. Defans oynattığım, korkak oynattığım soylendi hep. Soyleyenleri de biliyorum. Ben istatistiklere baktığım zaman ligde her zaman dengeli bir takım oluşturduğumu goruyorum. Dengeli takım ifademde zaten zamanla oturacakTurk futboluna. Benim calıştırdığım takımlar her zaman enaz gol yiyen, en fazla gol atan takımlar oldu. Defans oynayan Trabzonspor benim calıştırdığım donemde altı gol yemiş, onuc gol atmış. Şu anda hucum oynayan Trabzonspor ise cok gol yemiş, az gol atmış." "Ben Trabzonspor ile dokuz macta bir kez mağlup oldum, Sivas’ı yendim ama şanssızlık sonucu hukmen mağlup olduk. Sadece Beşiktaş’a mac kaybettim. Fenerbahce’nin averaj ile uzerindeydim şimdi ise puan farkı onaltı." "Transfer yapamıyoruz diyorlar, ben de istediğim transferleri yapamadım. Hep son dakikalarda bana transfer yapamıyoruz dediler. Trabzonspor’da cok olumsuz şartlarda iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Kimseye kırgın değilim. Şuanki teknik direktorlerine sarılarak doğruyu yapıyorlar. Ersun Yanal’ın takımı mutlaka oturtacağına inanıyorum." basarılı olmus su an ersun yanal onun pisliklerini temizlemeye calısıo basarılı olmus __________________