Trabzonspor Yonetim Kurulu olarak cok haksız eleştirilere maruz kaldıklarını belirten başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, kulubun menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini kaydederken, teknik direktor Ersun Yanal'ın yeniden yapılanma calışmalarını desteklediklerini soyledi. Temettu ve futbolcuların alacaklarını odediklerini dile getiren Ermiş, "Trabzonspor'un menfaatlerini ve cıkarlarını değil de kendimizi duşunseydik bunların hicbirini yapmazdık. Eleştiriler olacaktır ancak dozunu aşan eleştiriler yonetimden cok Trabzonspor futbol takımı ve kulubune zarar veriyor. Saha sonucları olarak hic kimse bu tablonun boyle olmasını istemez. Yonetim olarak biz sorumluluklarımızın bilincindeyiz" dedi. Transfer komitesinin calışmalarını sessiz ve derinden surdurduğunu ifade eden Ermiş, "Transfer komitesinde bulunan arkadaşlarımız calışmalarını sessiz ve derinden surduruyor. En kısa zamanda bu calışmaların sonuclarını alacağımızı umut ediyorum. Trabzonspor'un transfer gundemini Brezilyalı oyuncular Fernando ve Alex meşgul etti. Bu oyuncular, transfer edilirse Trabzonspor'a onemli katkılar sağlayacaklardır. İki oyuncunun da rakamları şu anda bizim duşunduğumuz rakamların uzerinde. Bu rakamlara bu oyuncuları transfer etmemiz Trabzonspor'un butcesine uygun değil. Bizim istediğimiz rakamlara inilmesi halinde kendileriyle ilgilenebiliriz" diye konuştu. Trabzonspor'un kendi oz kaynakları ile dışarıdan katılacak kaliteli isimlerle başarıyı yakalayabileceğini vurgulayan Ermiş, konuşmasını şoyle surdurdu: "Trabzonspor olarak bizim 10-15 milyon dolarlara oyuncu transfer etme şansımız yok. Taşıma su ile değirmen donmez. Trabzonspor hemen şampiyon olsun şeklinde bir baskı icinde olmak da yanlış. Alt yapıdan katacağımız oyuncularla birlikte oluşacak kadroya sabır ve zaman gosterilirse başarının geleceğine inanıyorum." Trabzonspor Teknik Direktoru Ersun Yanal'ın yeniden yapılanma adına cok guzel calışmaları bulunduğuna işaret eden Muzaffer Ermiş, yonetim olarak bu calışmaları desteklediklerini soyledi. Fortis Turkiye Kupası ve Turkcell Super Lig'de istedikleri saha sonuclarını alamadıklarını belirten Ermiş, bu acıdan Genclerbirliği Oftaşspor ile yapılacak macın takımın kendisine gelmesi acısından kazanılmasının şart olduğunu ifade etti. __________________