Avni Aker in kapasitesi artiyor
Trabzonspor0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Avni Aker in kapasitesi artiyor
-
14-10-2019, 04:49:51Kayıtlı ÜyeTrabzonspor yonetimi Avni Aker Stadı kale arkası tribunlerinin seyirci kapasitesini artırıyor. Genclik Spor Genel Mudurluğu'den on izni alan bordo- mavili yonetim projeyi hazırlatıyor. Kale arkası tribunlerinin 2 bin seyirci olan kapasitesi yapılacak. Yeni tribun inşaatının ardından 3 bin daha arttırılarak 5 bin seyirci kapasiteli olacak. İnşaatın bitiminin ardından 20 bin seyirci kapasiteli Avni Aker Stadı, 23 bin seyirci kapasiteli olacak. PORTATİF OLACAK Avni Aker Stadı'nın iki kale arkası tribunu yıkılmadan yerine prefabrik tribun yapılacak. Bordo-mavili yonetim tarafından hazırlanan projede sahaya 35 metre uzaklıktaki kale arkası tribunleri daha da yakınlaştırılacak. Yeni yapılacak kale arkası portatif tribunun sahaya 6 metre uzaklıkta ve 80 metre uzunluğunda, 20 basamaklı olacağı belirtildi. Mevcut kale arkası tribununun her biri ise 7 basamaklı ve 1000 seyirci kapasiteliydi. 2 AYDA BİTECEK Bordo-mavili yonetim kale arkası tribun inşaatını lig başlayan kadar bitirmeyi planlıyor. Prefabrik tribunler 2 ay icersinde hazırlanarak Avni Aker'e getirilecek ve bir hafta icersinde yerlerine monte edilecek. Yeni tribunler mevcut kale arkası tribunler yıkılmadan onların onune yapılacak. Akyazı stadı yapılana kadar 3 yıl daha Avni Aker'i kullanmayı planlayan yonetim uc yılın sonunda istendiği taktirde Avni Aker prefabrik tribunu yerinden sokerek başka bir yere taşıyabilecek. BASIN TRİBUNU USTE TAŞINIYOR Trabzonspor yonetimi Avni Aker'de yapmayı duşunduğu yenilikleri kale arkası tribunlerinin seyirci kapasitesini artırmakla bitirmiyor. Yonetim protokol ve basın tribunlerini de yerini değiştiriyor. Basın tribununun yanı sıra protokol tribunu de bulunduğu yerin bir ust katında ki tribune taşınacak. Basın ve protokol tribunune asansorle inilip cıkılacak. STAT TUMUYLE BOYANIYOR Basın ve protokol tribunlerinin yeni bir ust kata taşımayı planlayan yonetim ayrıca bu tribunlerin bulunduğu yere kafeteryalar yapacak. Stat icindeki ki tum koltukları yenilemeyi planlayan bordo mavili yonetim ayrıca stada tamamen dış cephesi de dahil olmak uzere tumuyle boyanacak. Kaynak www.:spor61.net Cok iyi dusunmusler, yeni statin yapilmasina daha 3 yil var. Avni Aker cehennemi yeni hali ile yavas yavas geri donuyor. __________________