Fatih Tekke'den bomba acıklamalar
Trabzonspor0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Fatih Tekke'den bomba acıklamalar
-
14-10-2019, 04:48:44Kayıtlı ÜyeMilli takıma secilme kriterinin olması gerektiğini savunan Tekke, Fatih Terim'e kızgın. Zenit'teki durumuna da değinen yıldız futbolcu 'Onumu goremiyorum' dedi. Zenit ile UEFA Kupası'nı kaldırma başarısı yakalayan ve EURO 2008 icin milli takıma davet edilmeyen Fatih Tekke, milli takım kadro secimi hakkında onemli acıklamalar yaparken Zenit kulubune de mesaj gondermekten geri kalmadı. Ligtv'ye konuşan Fatih Tekke, milli takıma secilmemesi nedeniyle buyuk hayal kırıklığı yaşadığını soyleyen tecrubeli golcu, "Soylenecek o kadar cok şey var ki... Konu ulke olunca kolum kanadım kırılıyor. Herkese başarılar diliyorum. Onlar ulkemizi temsil ediyor. Milli takımın olcusu olmalı. Secilmenin bir kriteri olmalı. Sadece bu benim icin değil. Turkiye'de yuzde yuz hak eden oyuncular vardı o formayı. Kadro seciminde adaletsizlik oldu. Sağlığımız sıhhatimiz yerinde. Orada olmayı cok isterdim ama saygı duymaktan başka caremiz yok. Dualarımız onlarla..." acıklamasını yaparak sitemini dile getirdi. "ENİNDE SONUNDA VAZGECECEKLER" Zenit'ten ayrılmak istediğini her fırsatta soyleyen fakat 2 yıl daha sozleşmesi bulunduğu icin onunu goremediğini de sozlerine ekleyen Tekke "Bir oyuncu gitmek istiyorsa onu kimse tutmak istemez. Eninde sonunda benden vazgececekler. Eğer yanımda bir Turk arkadaşım olsaydı boyle olmazdı" ifadesini kullanarak Rus kulube mesaj gonderdi. Tekke, "Bireysel olarak belli hedefler koydum. Takım icerisinde saha icerisinde uyum ve ozelliklerini sergileme acısından problemler oldu. Bunların duzeleceğini soylediler ama olmadı. Cok buyuk sıkıntılarım yok. Ama kapasitemi daha iyi gostereceğim bir yere gitmek istiyorum. Dil problemi yaşıyorum. Takımda arkadaşlık sıcak değil. Benim yerime oynayan arkadaşım cok iyi bir performans gosterdi. Milli takıma oyuncu gondermek icin de takımda yerli futbolcuları tercih ettiler ve ben de genelde yedek kaldım. Bunlara karşın hala beni bırakmak istemiyorlar" acıklamasını yaparken "Turkiye'ye donmeyi duşunmuyorum. Almanya'da oynamaya sıcak bakıyorum. Almanya olsa guzel olur. Menajerlerim kulube ayrılmak istediğimi ilettiler." dedi. Haber7 __________________