"Şampiyonluk icin geldim" Trabzonspor'un, Almanya 3. Lig takımlarından Unterhaching'dan renklerine bağladığı genc futbolcu Ceyhun Gulselam, bordo-mavili takıma şampiyonluk yaşamaya geldiğini soyledi. Trabzonspor'un yeni transferi Ceyhun Gulselam, İHA muhabirine iddialı acıklamalarda bulundu. Trabzonspor'a şampiyonluk yaşamaya geldiğini soyleyen Ceyhun Gulselam, "Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamak istiyorum. Takım arkadaşlarımla hep birlikte mucadele ederek Trabzonspor'un 24 yıllık şampiyonluk hasretine son vereceğiz. Hedeflerim arasında bir gun Turkcell Super Lig'de oynamak vardı. Ersun hocam bir kac seneden beri zaten beni istiyordu. Ersun hocam ve Trabzonspor yonetimi beni cok istediği icin bircok kulupten teklif almama rağmen Trabzonspor'u tercih ettim" dedi. Genc futbolcu Ceyhun Gulselam, bir soru uzerine Almanya doğumlu olmasına rağmen gonlunde hep Ay-yıldızlı formayı giymek olduğunu, Alman milli takımından hic oynamayı duşunmediğini, bu nedenle de Turk Milli Takımı'nı tercih ettiğini sozlerine ekledi. 23.05.2008 Kaynak : İHA __________________